Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Nagyon jól használható gép. Nagyon jó reflex edző. Viszont aki azt hiszi hogy ennyi pénzért 4K gépet kap az nem normális. Ez játékra használható erre kiváló termék. Ne várj ettől a géptől annyit, mint a normális nagy dróntól. A tájkép az csak tájékoztató egy valóban 4K felvétel nem ez a gép készítette.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Η ημερομηνία παραλαβής που έλεγε το banggood ήταν 16/7/2021. Εγώ παρέλαβα σήμερα. 20 μέρες νωρίτερα. ΤΕΛΕΙΑ. Η συσκευασία δεν είχε προβλήματα. Είναι εκπληκτικό να παραλαμβάνεις νωρίτερα, αυτό που παρήγγειλες. Το drone φαίνεται ωραίο. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με κριτική και εντυπώσεις. The date of receipt stated by banggood was 7/16/2021. I received it today. 20 days earlier. PERFECT. The packaging had no problems. It's amazing to receive what you ordered earlier. The drone looks nice. I will try it and come back with reviews and impressions.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Świetny na wykończenie materiał bardzo dobry, bardzo dobra robota, już nazwałem go bratankiem dji mini 2, ale trzeba mieć dużo umiejętności w tym i latać na wietrze, ani myśleć, że optyczny przepływ działa więcej trzeba zawsze kontrolować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Niestety przepływ optyczny nie działa dobrze, traci sygnał na krótkiej odległości, średnio niskiej jakości.Jednak łatwe w użyciu i utrzymanie wysokości i fpv działają dobrze.Ogólnie ładny dron za jakość ceny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Produkt otrzymany i bardzo szybki. To naprawdę fajne, ale naprawdę ciężko latać, więc będę musiał dużo trenować. Ale jest bardzo dobry. Jest w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Doskonały produkt jako opis publikacji, działa bardzo dobrze. Tylko problem był z otrzymaniem zamówienia, które przybyłem do mojego miasta z 13 października 2020 roku i dostarczono mi je do mojego domu 19 października 2020 roku. Więcej zajęło dostarczenie go tutaj, w tym samym mieście, niż przewiezienie z Chin do Meksyku. Należy skontaktować się z firmą Paczkomatów #PackageExpres

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Niezły dron. Czy lufa jest w powietrzu, ale nie zawsze reaguje na polecenia wejściowe z kontrolera. Ma swój własny umysł. Aparaty są tanie jakościowo i NIE 4k, co spodziewałbym się w tej cenie. Czas lotu wynosił 5-10 minut na akumulator, a czas ładowania około 40 minut. Dobry dron do latania wewnątrz lub na zewnątrz na małej wysokości w bardzo spokojny dzień. Nie może pójść źle za cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Naprawdę fajny, zabawny dron, 1000 klasy. Problemem jest to, że bateria szybko znika, ale poza tym wszystko jest w porządku! Dziękujemy za dobrą obsługę i dobre produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dron bardzo zabawny. Obrazy wideo są dość płynne. Zalecam wziąć dwie baterie, więc podczas korzystania z nich masz jedno ładowanie. (około pół godziny za pełne ładowanie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    (*_*)(*_*)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 966
    • Ft26 385
    • Ft7 616
    • Ft18 525
    • Ft21 287
    • Ft12 891
    • Ft17 089
    • Ft46 476
    • Ft11 425
    • Ft12 891
    • Ft20 687
    • Ft8 993
    • Ft26 385
    • Ft13 158
    • Ft11 092
    • Ft5 095
    • Ft116 646
    • Ft59 670