Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Zabawna zabawka, proporcjonalna przepustnica jest bonusem, ponieważ większość zabawek używa pełnej lub nic nie kontroluje. Czasami traci sygnał z pilotem, ale po prostu wyłącz pilota i z powrotem, aby go odzyskać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dobrze wystarczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Jest trochę zboczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    great little car, got it out the box had a little play before wrapping it up for my sons birthday. done some little jumps. great fun for a little rc car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    I was not expecting this at all. I was expecting $20 worth a toy car. Right out of the box this little thing moves so well I want to upgrade it then get a second

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Great little car, really good for my 6 year old as it has high and low speed, good practice for larger models later on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wspaniała bryka. Bardzo małe i szybkie, bardzo małe. Przepustnica przyrostowa jest koniecznością!. Wystarczająco silny, aby sprawdzić dom lub park.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Mały samochód, idealny do zabawy w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Niesamowity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Ok, za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$108.99
    • US$90.99
    • US$58.99
    • US$16.99
    • US$20.99
    • US$12.99
    • US$67.47
    • US$55.99
    • US$83.99