Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Opony są wystarczająco dobre, aby przylegać do śliskich powierzchni, jak i na zewnątrz. Białe światło sprawia, że cały samochód świeci wewnętrznie. Kupiłem to za 3,95$, więc jestem naprawdę szczęśliwy. O wiele lepsze niż bangood buggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Tak samo jak jest promowana. Szybka wysyłka. w pełni rekomendowany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przyjeżdżam szybko i uregulowany, ponieważ był to mój pierwszy zakup i przenieść się do VIP1, dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobre w cenie, ale lekko wadliwe. Mon idzie prosto. Ma krzywą tylną oś. Szkoda, bo silnik wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Super zabawa dla skakania z rzeczy i kręcenia się w kółko! Polecam ten model dywanów, ponieważ jest naprawdę szybki i trudny do kontrolowania na drewnianej podłodze. Podoba mi się to, jak wygląda, a światło w środku jest bardzo jasne. Należy pamiętać, że trzeba wyjąć baterię, aby ją naładować i podłączyć do dołączonej ładowarki. Wolałbym, żeby ładowanie akumulatorów działało jak w samochodzie Banggood 1/32, który podłącza się do góry samochodu. Ten mały wózek wygląda bardzo fajnie i wydaje się trzymać bardzo dobrze do wypadków i wybojów i jest doskonałym dodatkiem do mojej stale rosnącej kolekcji samochodów RC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Przybyli zgodnie z planem.... Podoba mi się jego wygląd zewnętrzny, jest fajny (ma pewne podobieństwo do Cybertrucka Tesli). Ma 2 rodzaje chodzenia, wolno i szybko, ale w wolnym jest tak, jakby brakowało mu siły, bo trochę się zacina. Szybka jest lepsza. Przyspieszenie może być progresywne, gdy naciśniesz pokrętło (nie szkodzi), ale margines jest krótki dla mojego gustu. Jeśli skręcimy w prawo lub w lewo przednie koła... to robią w uderzeniu. (byłoby lepiej, gdyby był to również postępowy ruch). Sposób ładowania baterii jest irytujący, ponieważ w celu jej usunięcia należy zdjąć nakrętkę. Ale to wszystko jest zabawną zabawką, i za taką cenę jest wystarczająco dobre. Nietrudno byłoby dokonać pewnych modyfikacji, jeśli chodzi o żywotność baterii i optymalizację połączeń, tak aby nic nie było demontowane podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    W porządku za cenę. Ma lepszą kontrolę przy powolnym ustawieniu. Szybkie ustawienie jest pewnie za szybkie. Nie kupiłbym kolejnego, może wydał więcej pieniędzy na lepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GusVIP3
    GR
    22/12/2021

    Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie. Wszystko było perfekcyjne!!! Produkt jest tak, jak się spodziewałem, a nawet lepiej...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bajecznie zabawna mała ciężarówka!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Chcę zwrócić ten przedmiot, bo nie działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$17.59
    • US$88.99
    • US$92.99
    • US$9.79
    • US$58.99
    • US$62.99
    • US$40.99