Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Otrzymałem dziś drugiego drona I wygląda tak świetnie jak mój pierwszy Dron, przybył na czas, bardzo dobrze spakowany, nie miałem okazji polecieć Dron lub nawet przeczytać instrukcję /Książka była zajęta /na innym Dron, spodziewamy się wkrótce aktualizacji 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Dobre w ramach oczekiwanych i reklamowanych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Paczka też przyszła wcześniej. Bardzo ładny ..idealna praca x lot ... Ale kamera nn łączy się z moją komórką... samsung s20+... 😒😔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo dobre polecam n został naładowany Jedyny wykonany i moc baterii tylko to, a następnie radzi kupić 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Otrzymałem dzisiaj dobry pakiet Myślę, że ładna zabawka dla mojego dziecka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    It's obviously a Toy. Blades and arms are light. All the drone it's about 100g battery included. I bought It for my child to introduce him to drones and Is perfect fornthis work. It has no GPS must be keep stable by the pilot. Another advantage to start learn how ti pilot them. was exactly what i was searching for.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo szybka wysyłka! Jakość! Bardzo zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wszystko przybyło tak, jak powinno, a dostawa 5 dni wcześniej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Jest to doskonała jakość w cenie, gdy nauczysz się latać to aparat jest bardzo dobrej jakości jasne i ostre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo szczęśliwy w 8 dni przybył do Francji w colisimo top i zgodnie z opisem..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.14
    • US$47.94
    • US$16.99
    • US$78.53
    • US$19.62
    • US$53.12
    • US$169.77
    • US$53.10
    • US$349.00
    • US$22.60
    • US$70.99
    • US$159.00
    • US$127.04
    • US$86.39
    • US$95.99
    • US$70.99
    • US$514.80
    • US$225.99