Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Dron jest w miękkiej skrzynce z dronem wewnątrz sterowania ochroną ładowarkę baterii, w tym jeden w śmigło zapasowe drona trzy dodatkowe celowniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Na początek cena jest tanie, jeśli mieszkasz w RPA czas lotu jest 14 minut, łatwy w montażu i lataniu i bardzo dokładne przyszedł dobrze pakowane ze zdjęcie Rev nie jest zły dron, jeśli jesteś początkujący i uczyć się latać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Zamówienie przybyło wcześniej niż oczekiwałem wielki banggood, samo drone za cenę zapłacone i wielki, biorąc pod uwagę, że z 33 euro wziąłem jeden z 3 bateriami, nie będzie profesjonalny, ale ważne, że jestem zabawiać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Co do dostawy, bardzo się cieszę, powiedziałem, że przyjedzie około 3-13 grudnia po zapytaniu o 20 w tym miesiącu, a dotarła do mnie dzisiaj 25 listopada, tak świetnie. W odniesieniu do drona. Nie próbowałem jeszcze, ale jest z tworzywa sztucznego i są tylko 2 części zamienne śruby, reszta części zamiennych wszystko dobrze, a kontrola plastiku, a tym samym delikatny, To jest w porządku, gdy otworzyłem baterie, zakładka pękła, Ale musisz zamknąć to śrubą, więc tak zrobię. Silniki są dość trunito rówieśników w ogóle można się spodziewać wszystkiego, ponieważ kosztuje bardzo niewiele. Dam ci więcej informacji, jak tylko polecę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Dron S60 mini jest doskonałym dronem w cenie + dodatkowe baterie nawet lepsze niż DJI Tello(drogi) i nie aż tak dobry w cenie IMO. Przybył szybko, ale w posiadaniu certyfikatu potrzebnego od Ministerstwa Komunikacji zajęło trochę czasu, ale w końcu otrzymałem pakiet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Produkt jak w opisie, za cenę, kosztuje robi swoje, niskiej jakości aparat, ale w tej cenie nie można oczekiwać lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Drone bardzo dobre dla kwoty zapłaconej przez niego, aparat może być trochę lepszy. Ale ja naprawdę go lubiłam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    /Otrzymałem to łatwiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • vexon
    ZA
    28/07/2021

    Bardzo szybka dostawa. Zamówiłem drona z 3 bateriami. Świetna cena. Dużo lepsze niż pudełko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Podobało mi się, ale nie wiem dlaczego, ale nie lata bardzo wysoko, pozostaje prawie spłukana podłoga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$35.99
    • US$209.38
    • US$29.74
    • US$52.89
    • US$19.99
    • US$109.99
    • US$46.99
    • US$38.10
    • US$19.62
    • US$45.99
    • US$87.14
    • US$53.12
    • US$205.99
    • US$159.00
    • US$465.99
    • US$269.99