Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2020

    Bardzo dobrze zapakowany i kompletny z mapą menu, kablem usb, zestawem kalibracji (SLOT), procesorami i 2x kablami sma-male). Przybyło szybciej niż się spodziewaliśmy. Włączony i wydaje się działać dobrze, nie jest jeszcze testowany. Ładna metalowa obudowa i jasny ekran.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    A great product for hobby use, the touch screen is very precise and can be used without a pen. The only complaint is the LED indication of the battery charge, which is very poorly visible. It is worth buying this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dobry pakiet, zawiera wszystkie akcesoria. Akumulator prawidłowo naładowany. Teraz muszę skalibrować z załączonymi wtyczkami, i przeczytać podręcznik online.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Świetne urządzenie za takie pieniądze. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Dobry produkt! Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Leider funktioniert die Bedienung via ‚Stift‘ nicht, so daß eine Benutzung nur über die Software möglich ist. Für mich keine Einschränkung da ich keinen mobilen Einsatz plane. Für die Bedienungssoftware ist Windoze Voraussetzung, eine Linux/MacOS Alternative habe ich bisher nicht gefunden. Eine Verwendung der Software in einer VirtualBox ist aber problemlos möglich. ––––––––––––– Unfortunately, the operation via 'pen' does not work, so that a use is only possible via the software. For me, this is not a limitation since I do not plan to use it on the road. Windoze is a prerequisite for the operating software, I have not yet found a Linux/MacOS alternative. But using the software in a VirtualBox is possible without any problems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Bardzo przydatny analizator wektorów, od 1MHZ do 4.4GHZ na wtórnych harmonijkach syntezatora, kroki wynoszą 10MHZ i nie mniej i nie więcej. Zakres dynamiczny jest bardzo dobry, 1-500MHZ -80dB, Na 3GHZ -60db, ale z AVG zyskujesz -10dB więcej. Aby sprawdzić anteny, kable, długość fizyczną, dupleksery, filtry, itp. itp.Potrzebuję trochę czasu, aby się nauczyć.Pracuj dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Paczka dotarła w mniej niż 30 dni i jest w dobrej formie. VNA, klon, działa dobrze i akceptuje aktualizację firmy. Ostatnio znalazłem na: https://nanorfe.com/downloads/20201122/ Proszę wybrać: nanovna-v2-20201122-v2_3_2.bin Po kalibracji pomiarów wykonanych na niektórych filtrach, które miałem wokół wykazują bardzo małe różnice w porównaniu z wersją oryginalną. Uruchamiam go na wewnętrznej baterii ponad 2 godziny bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Przybył szybko i bez żadnych problemów (z CZ do Europy) w mniej niż tydzień. Produkt działa w porządku, pojawił się z 1 maja, a ja uaktualniłem najnowsze oprogramowanie Nano-VNA bez żadnych problemów. Nanovna-QT i Nanovna-saver pracowały z najnowszym firmwarem. Jeśli chodzi o wyniki, skoro nie mam nic do porównania z uzyskanymi wynikami, to wydaje się w porządku. Przetestowałem kilka anten 868Mhz i większość z nich trafiła na zapowiedziane częstotliwości, podczas gdy inne, gdzie podpar. Zauważcie, że dla znaczących wyników musimy skalibrować z otwartym/krótkim/obciążyć kabel thru, w przeciwnym razie nie zadziała. Sprawa jest solidna, a urządzenie jest trochę za ciężkie. Wyświetlacz jest świetny w rozmiarze 3.2, o wiele lepszym niż poprzednie wersje 2.4. Dotyk też działa. Jedynymi wadami są: Skrzynia zamyka urządzenie, więc trochę trudno jest zobaczyć dolne cztery ledy, które pokazują ładowanie baterii. Wszystkie ledy są w 100%, najbardziej wyłączone, inne zapalone, 75%, 2 wyłączone, 50%, i tylko jeden zapalony akumulator jest na 25% Wydaje się również, że dla określonej baterii o pojemności 1950 mAh, urządzenie jest w stanie pracować z akumulatorem tylko przez około 15/25 minut, co dla rzekomej dużej pojemności wydaje się być nieco zawiedzione. Nie otworzyłem jeszcze, żeby potwierdzić pojemność baterii, ale prawdziwa pojemność jest zbyt optymistyczna. Ładowanie zajmuje około 1h/1h30, aby wszystkie przewody były w pełni włączone. Pod warunkiem, że w przypadku, gdy jest to opisane, można zaoferować jedynie proces, ponieważ obsługa ekranu palcem jest nieco skomplikowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Otrzymany w ciągu tygodnia, co jest całkiem dobre w tych dniach korony. Dobry instrument, ale śruby mocujące przednią i tylną pokrywę są zbyt krótkie i odczuwalne podczas rozpakowywania, ale można to łatwo naprawić. Przypominam dla ludzi kontroli jakości. Ta mała niedogodność nie psuje przyjemności, której doświadczam używając tego niezwykłego instrumentu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft42 134
    • Ft23 971
    • Ft26 729
    • Ft31 447
    • Ft23 245
    • Ft49 760
    • Ft53 462
    • Ft187 754
    • Ft44 027
    • Ft26 100
    • Ft66 042
    • Ft3 629
    • Ft28 208
    • Ft40 882
    • Ft78 622
    • Ft35 535
    • Ft10 375
    • Ft34 592