Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2018

    good product thanks bangood as in the picture and as expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    My wife is very happy with the dress. Well tailored, a good fit and looks exactly as in the photograph.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Just as described and pictured. Love the fit and colors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    Very stylish, great fit,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2018

    Really cute dress and it has pockets! Very nice material also. For hot or cool weather. I'm going to buy a couple more!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2017

    I'm very happy with this dress the fabric is good quality the workmanship is far better than expected and the fit is lovely I love having pockets.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    To moje drugie zamówienie, dla mojej siostry, ładny materiał i ładna sukienka. Dwa kciuki w górę! Bardzo szczęśliwy klient

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Przybył bardzo szybko i dokładnie to, czego się spodziewaliśmy. Sukienka pasuje idealnie do mojej żony. Czytałem recenzje, że ta sukienka jest mała. Moja żona nosi xl w sukienkach, więc zamówiłem największy rozmiar dostępny (5x) i pasuje dokładnie jak standard xl. Ta sukienka jest wspaniała, wygodna i wykonana bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Nie otrzymałem zamówienia aż do teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.34
    • US$23.09
    • US$33.34
    • US$27.71
    • US$31.17
    • US$30.02
    • US$33.48
    • US$28.86
    • US$20.78
    • US$28.86
    • US$27.71
    • US$27.71
    • US$34.49
    • US$33.48
    • US$32.33
    • US$49.44
    • US$16.99
    • US$22.99