Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-09 15:38:07

    Adorei! Além de ter vindo muito antes do prazo, é lindo! Exatamente como na foto! Recomendo!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    10 pcs blue russian nesting dolls

    2018-02-20 08:48:57

    very good hand painted product good quality. Is value for money

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    lindo

    2018-01-18 20:55:09

    me encanta

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nesting Dolls

    2018-01-17 15:27:33

    Nicely painted.I bought this item for my grand children to play with at the cottage and I think they will enjoy putting it together.With help younger children can enjoy this toy greatly. I am glad I bought it.

    Komentarze
  • Pat
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good Price but a choking problem for a small child

    2018-02-25 09:16:46

    Value for Money made a nice gift but the very small doll could be a choking problem for a small child

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Bien

    2018-01-25 17:12:23

    Emballage un peu fragile Chanceux qu'elles ne soient pas brisées Bonne qualité pour le prix

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Precioso, buenos detalles

    2017-12-26 20:36:42

    un adorno de calidad, muy bien hecho, para disfrutar, cuando este en oferta nuevamente comprare otro de estos.

    Komentarze
  • Tom
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Beautiful producr

    2017-10-05 11:55:43

    Wow these are truly beautiful and a treasure to remind me of my trip years ago to Russia. Thanks for your products, service, and shipping.

    Komentarze
  • Tom
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Beautiful producr

    2017-09-28 14:30:08

    This purchase exceeds my expectations. It is very beautiful. Thanks and see you again soon with more purchases.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-16 02:23:29

    Beautiful.product , well.made

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>