Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    Niezwykle lekki i sprawny dla mikrokamer. Idealny do mojego małego jastrzębia freestyle II... Musiałem trochę pomysłowo wyeliminować okropny efekt galaretki... Wydaje się, że to ostatnie rozwiązanie rozwiązało problem | 3cHHHF | 3cH11111 | 3cH11111111 | I Gnd twojej karty, ponieważ nie ma baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Po czekaniu na załadunek został szybko przyjęty. Jest już z najnowszym zainstalowanym oprogramowaniem V2.0, więc nie trzeba aktualizować, aby korzystać z Gyroflow, działa tak, jak wskazano, ma wiele ustawień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Kamera działa dobrze za cenę jest użyteczny i akceptowalny. Nie najlepsza jakość oczywiście, ale jest tania i bardzo lekka. Przyklej filtr do tego. szczypce quadkoptera 250mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Otrzymałem aparat i akcesoria w idealnym stanie. Bardzo lekki, można poczuć brak baterii. Nie zainstalowałem go jeszcze na dronie, ale próbowałem i działa. Warto zadbać o pokrowiec na kartę microsd, łatwo się zdejmuje, nie jest trudne do stracenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Doskonały aparat za cenę, jaką zapłacił. Po prostu nie podobał mi się wydruk... Za ciasno, jeśli się nie postarasz, kamera się psuje, kiedy przyjdzie czas, żeby się dopasować. Bardzo szybka dostawa. (ang.) Wszystko dotarło ok. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Za 50 euro to naprawdę świetny produkt! Znacznie bardziej zalecane na darwin baby pszczoła niż na 2.5 cala darwin jak więcej miejsca dla lipo na 3 cale, a następnie z lipo 3s i 3 calowych śrub lot nie cierpi z jej wagi! Zalecam użycie dobrze wykonanego nadruku 3d, aby złagodzić wibracje, a także, aby nie stracić jeszcze więcej wibracji. Gdyby miał większy fov to byłoby naprawdę idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    FR
    16/06/2022

    Dobra kamerka, zamontowałem ją na kciuku, to naprawdę rozjaśnia quad i zwiększa moją autonomię. Zdjęcie i ładne nie jest niezwykłe, ale dla filmów youtube to wystarczy. https://youtu.be/MCkVYj5Zt6g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Mały i lekki, ale nie za bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Jeszcze go nie użyłem, ale jest zalecany, jest do freestyle Tinyhawk 2 i jestem w porządku z 1080p za tę cenę, rozmiar i wagę. Nie było na stanie, jak zamówiłem, nawet wtedy wysyłał bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Kamera rozmiar kciuka, jeszcze tego nie testowałem, ale widziałem kilka filmów na YT platfomr, więc więcej niż wystarczająco dobre dla moich potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$92.39
    • US$239.90
    • US$68.99
    • US$178.00
    • US$57.19
    • US$629.90
    • US$23.85
    • US$10.94
    • US$19.99
    • US$174.90
    • US$59.99
    • US$54.90
    • US$10.85
    • US$38.99
    • US$35.99
    • US$439.00
    • US$54.99