Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2022

    Runcam Thumb Pro jest teraz najlepszej jakości i tańsze niż inne na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    lekki, mały, ale potężny. Kompatybilny z żyroflow jest idealny. system mocowania filtrów ND jest sprytny. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Czuje się o wiele mniej krucha niż wersja non-pro, gniazdo SD jest bardziej chronione, a filtry ND blokują się na miejscu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Dotarłeś bezpiecznie i bez szwanku. Opakowanie to zwykłe kartonowe pudełko, grube o rozmiarze, obfitości gąbek. Dodano kartę Samsung SD (kto zamawia ją za pomocą karty SD). Tarcza ochronna jest łatwa do wymiany, ale jest szczelna. Zdecydowanie warto mieć futerał na aparat, który wisi nad frontem, bo w wypadku straciłem normalny front i wypadła z niego szyba. Znalazłem ramkę, ale nie znalazłem butelki, i na szczęście możesz zamówić gładki zrzut ekranu ze starego pod koniec dnia pod koniec dnia pod koniec dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2022

    Dotarłeś bezpiecznie i bez szwanku. Opakowanie to zwykłe kartonowe pudełko, grube o rozmiarze, obfitości gąbek. Dodano kartę Samsung SD (kto zamawia ją za pomocą karty SD). Filtry są dobre, wolne od zarysowań. Łatwo je zastąpić, ale siedzą ciasno. Zdecydowanie warto mieć futerał na aparat, który wisi nad frontem, bo w wypadku straciłem normalny front i wypadła z niego szyba. Znalazłem ramkę, ale nie znalazłem butelki, i na szczęście możesz zamówić gładki zrzut ekranu ze starego pod koniec dnia pod koniec dnia pod koniec dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Idealnie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2022

    Bardzo zaskoczony jakością tego aparatu, dobry zakres dynamiczny, konfigurowalne parametry i działa doskonale z żyroskopem. Nie ma czego zazdrościć podobnym aparatom w jakości obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2022

    Bardzo ładna mała i lekka kamera 4k idealna do utrzymania wbudowanej poniżej 250 gramów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Miałem problemy, ponieważ Banggood nie wysłał go w oczekiwanym czasie, który był w opisie produktu. Jeśli chodzi o samą kamerę, żadnych problemów. Produkt bardzo dobrej jakości od Runcam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2022

    Bardzo mały i bardzo lekki. W porównaniu do pierwszej wersji łatwiej jest ustawić parametry. Dzięki bardzo małej wadze i wielkości, montuję go na wszystkich moich dronach, w tym na Cetus Pro Bardzo dobre zdjęcia, które można przeglądać i aranżować za pomocą prostego i intuicyjnego oprogramowania. Niezrównana wartość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.00
    • US$13.50
    • US$65.99
    • US$131.99
    • US$120.99
    • US$62.99
    • US$18.59
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$19.62