Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Myślę, że Phoenix 2 nie potrzebuje przedstawiania. To jest swietna kamera! RunCam zrób jedne z najlepszych aparatów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Świetny aparat na 2,5 cala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Jedna z najlepszych kamer do lotu na świeżym powietrzu Jakość obrazu jest dobra, lekka i mała, a cena jest świetna (^-^) W dzisiejszych czasach, nie boję się. Mam na sobie ten aparat To tani aparat, więc zdecydowanie powinieneś go wypróbować (^-^) Istnieje inna wersja, którą może kontrolować FC (OSD) (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Lekkie, małe i tanie (^-^) Nie zamierzam zmieniać ustawień z OSD 3„i 5" są głównymi i tylko dla lotów na zewnątrz Ten produkt jest najlepszy (^-^) Jest tak mały, że może być załadowany na 3" kadłub, i łatwo jest pokonać przeszkody ze względu na dobrą jakość obrazu Ale w pokoju jest trochę głośno, i myślę, że to tylko po to, by zmienić ustawienia Jeśli to prawda, myślę, że dobrze jest to zmienić na OSD Taka osoba mogłaby zrobić z tego nową wersję Feniksa2 Rozmiar 19X19 mm w górę, ale może być zmieniony z OSD (^-^) Wybieram najlepsze modele RunCam i Foxeer od jakiegoś czasu, ale odkąd pojawił się Feniks, podoba mi się cena i jakość obrazu jest świetna i używam go Feniks do Orłów RunCam Podobał mi się system Falkera dla Predatora Foxeera Bardzo niedawno, istnieje wiele serii Feniksa 2 Tanie i piękne, kolor ciała jest niebieski, wybieram go (^-^) Trudny (?) Kabel jest cienki, a złącze jest małe Ponieważ wydaje się, że nie ma jeszcze sprzedaży kabli, jeśli przypadkowo oblejesz kabel, to będzie out (śmiech) I nie użyję go, ale myślę, że jest kompatybilny z OSD. (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Lekkie, małe i tanie Wybrałem Phoenix2nano na moje ulubione (^-^) W zasadzie, jestem bardzo zadowolony z kamery Chcę zapasowy kabel Mały i specjalny kabel i złącze Ciężko jest zrobić to samemu Chciałbym prosić o sprzedaż tak szybko, jak to możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    To mój pierwszy zakup w Banggood, ale mój ostatni ulubiony aparat (^-^) Nie wiem, czy to dlatego, że płyta konfiguracyjna OSD nie jest zestawem, ale jest niezwykle tani jak na RunCam Tym razem zamówiłem kolejny, ale taniej jest kupić w Japonii W przeciwieństwie do edycji oscarowej Feniksa, Feniks 2 nie nadzoruje Oscara To charakter narodowy, a zakończenie jest wspaniałe Mała, dobra jakość obrazu i tanie Jeśli masz pomarańczowy kolor ciała, to może być 躊躇, ale to twój ulubiony niebieski Nie ma powodu, aby nie kupować (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Kamera jest niesamowita. Teraz tylko Phoenix. Mój ulubiony aparat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Dostępna jest również dobra jakość aparatu oraz nawias 14x14mm do 19x19mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 776
    • Ft7 664
    • Ft2 669
    • Ft7 386
    • Ft9 158
    • Ft9 291
    • Ft25 224
    • Ft7 664
    • Ft3 064
    • Ft3 831
    • Ft28 543
    • Ft4 700
    • Ft6 941
    • Ft109 130
    • Ft29 871
    • Ft29 871
    • Ft27 879
    • Ft6 635