Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Części zamienne do kamery. Nie użyłem go do tej pory, ale ufam Joshuy B. Bardzo nam pomaga. Więc nie mogłem nie kupić Joshua B. Edycja. Fast OST (Order Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był przyzwoity! THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Świetny aparat, jak oczekiwałem w kamerze. Należy pamiętać, że jest to wydanie JB, więc nie jest z dżojstikiem. Kontrola musi być przylutowana do kontrolera lotu. Upewnij się, że kontroler lotu ma wsparcie/ zapasowe jednostki do tego celu. Ustawienie jest najlepsze do latania, ale wygląd może nie być dla każdego w zakresie wizualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Szybka wysyłka, oryginalne opakowanie. Jest to dobra kamera (wśród topowego typu) i z pewnością przewyższa zapotrzebowanie na jakość sygnału większości (jeśli nie wszystkich) kanałów analogowych. Wydanie to ma dużą elastyczność konfiguracji. Nie miałbym nic przeciwko, że dostarczana jest wtyczka, która może skrócić dwa agrafki, które są wymagane do przełączania się pomiędzy sterowaniem szeregowym i sterowym (podczas zasilania).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Pasuje dokładnie do mikroobcego 3 calowego. Ponieważ soczewka jest większa od obiektywu, należy uważać, gdy używa się maszyn do stylu wolnego o pojemności 3 cali lub mniejszej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    vermutlich einer der besten analogen FPV Kameras die es derzeit gibt. Ich bin absolut begeistert

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Niezła kamera. Szkoda, że nie ma wersji mini. Planuję zainstalować go w gekonie, zobaczymy jak działa i wideofeed jest. Dobra robota bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobry aparat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przyszedł w dobrym stanie i przed przewidywanym czasem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Świetny aparat z ogromną jakością Hdr. Możesz spojrzeć w stronę słońca i nadal zobaczyć cień za budynkami w tym samym czasie. Działa jak czar. Może być również konfiguracja łącząca się z wolnym uartem na Fc, które ma być kontrolowane z TX bezpośrednio na OSD bez użycia kontrolera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 465
    • Ft12 507
    • Ft15 816
    • Ft14 332
    • Ft7 642
    • Ft5 393
    • Ft7 356
    • Ft16 186
    • Ft3 151
    • Ft6 616
    • Ft9 194
    • Ft5 148
    • Ft11 465
    • Ft8 458
    • Ft3 676
    • Ft5 113
    • Ft47 781
    • Ft4 775