Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2022

    Paczka dotarła trochę szybciej niż się spodziewaliśmy. Bardzo dobra jakość w fpv gorąco polecam. Mam jednak mały sprzeciw co do odległości 6 km od punktu odbioru, myślę, że jeden był bliżej mojego adresu. Dziękuję Banggood za to zamówienie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobra kamera... dość tania, ale to oferuje dobrą jakość wizualną ze świetnymi kolorami, może w najwyższej rozdzielczości, ale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Klasa Bangood, zawsze przewyższacie siebie nawzajem, świetnie, że płacicie MWst. I łodzie pocztowe żądają tego samego jeszcze raz w pośpiechu. Ale następnie umieścić się głupie i umieścić na ubezpieczenie transportu, proszę możesz anulować moje konto i że bez wideo i zdjęć=)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    A great product! I used it to replace my foxeer camera that's hard to adjust although has served me for 2 years. Switching to runcam as I prefer its color than the foxeer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Wygląda świetnie jak na razie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    /Świetnie działa. Kabel JST: strona kamery: 6p, 1,25mm rzut, FC bok: 3p, 1,25mm (nagłówek) i 2p, 1,25mm (nagłówek).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Bardzo dobry aparat, ma naprawdę dobrą prędkość, kolor obrazu, dobry rozmiar, dobry kabel i dobry uchwyt idealnie pasuje na moje 220hv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    best camera to date

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Niesamowity aparat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Radouette zdjęciowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.80
    • US$42.95
    • US$79.99
    • US$27.50
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$149.90
    • US$12.99
    • US$15.19
    • US$29.39
    • US$70.90
    • US$109.99
    • US$33.50
    • US$19.99
    • US$12.50
    • US$84.99
    • US$96.99
    • US$89.99