Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(632)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(632)
    • 5 Star(622)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2020

    Kiedy podłączałem go do tx805 do testów, kabel wideo (żółty) został odłączony od kamery i pozostawiony w moich palcach.. Nie za dobrze. Ale ok, zdjąłem okładkę, zmyłem czarny klej, i mogłem zobaczyć gdzie jest i ponownie go zletować. Najgorsze jest to, że kiedy zobaczyłem lutowane kawałki jeden sznur z pozytywnego kabla był negatywny, ponieważ są obok siebie.. Więc to posprzątałem. Gdyby żółty nie odpadł, po prostu bym go zasilił i pozwolił magicznie dymić. Jednak to działa i jakość wideo jest super, miałem tx03 aio przed, to jest dużo lepsze, mniej szum wideo/pixelizacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Aparat jest wyposażony w 3 X M2 5mm długości i 3 X M2 X 3mm, a adapter zbyt mocujący w ramce o wymiarach 19 mm X 19 mm. Jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Brak realnej różnicy w jakości obrazu do eos2 moim zdaniem, ale trochę cięższy. Kolor czerwony wygląda bardziej naturalnie z eos 2 przy użyciu ev800d Zamontowany na każdym czerwonym diable, pasuje. Wypróbuję nano3 następne dla oszczędzania wagi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo szybka dostawa. Wszystko, czego potrzebujesz (adapter i różne śruby). Bardzo małe i lekkie. Idealne dla lekkich i małych helikopterów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Trochę to trwało, ale przyszło potwierdzić prośbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Chętnie kupimy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Świetny mały aparat do wyścigów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Dziękuję, dotarłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Przybył bardzo wolno, ale wszystko ok, działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Genialna kamera dla twojego helikoptera. W zależności od helikoptera i połączenia, tylko wtyczka musi zostać zmieniona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,871
    • Ft6,963
    • Ft12,111
    • Ft2,723
    • Ft6,593
    • Ft11,506
    • Ft5,751
    • Ft9,991
    • Ft34,220
    • Ft5,751
    • Ft6,660
    • Ft12,111
    • Ft11,506
    • Ft13,323
    • Ft3,026
    • Ft12,711
    • Ft73,895
    • Ft7,871