Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(299)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(299)
    • 5 Star(282)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Bardzo szybka dostawa i świetny produkt! Kamera może zrobić wszystko, co Gopro Hero 5 może i jest lepsza w pewnych rzeczach, zwłaszcza dla FPV drona, ma nawet możliwość dźwięku tłumić głośne rekwizyty i nadal nagrywać dźwięk. Będę również używać go do jazdy na rowerze górskim, ponieważ ma cyfrową stabilizację obrazu. Polecam tę kamerę dla wszystkich, nie tylko dla FPV. Świetna jakość budowy, bardzo łatwe do regulacji ustawień za pomocą aplikacji z Play Store.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo ładne opakowanie i znakomita aplikacja sprawia, że ustawienia są łatwe! Dla mnie taśmy dołączone do aparatu również są bardzo wysokiej jakości. Jak dotąd, moje zdjęcia testowe pokazują naprawdę dobrą jakość materiału wideo. Byłem trochę zaskoczony większym rozmiarem w porównaniu z moim Firefly 2, ale to tylko ja. (Patrz rysunek.) Ogólnie rzecz biorąc, dla mnie ta Runcam 5 jest warta swojej ceny! Runcam ma nowy wentylator! Dzięki Banggood za udostępnienie tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Niezwykły zamiennik sesji Gopro. Wstrzymałem się z wydaniem recenzji, dopóki nie miałem okazji go przetestować. Ten aparat działa dobrze we wszystkich moich mocach TPU „session", a w połączeniu z przyjazną dla użytkownika aplikacją ułatwia dokręcanie ustawień. 4k przy 30fps na XV lub 1080 przy 60fps na XV jest prawdopodobnie najbardziej używany ze względu na XV dając wygląd gopro „super". Niesamowite ujęcia nocne również (z odpowiednimi ustawieniami) znacznie lepsze niż to, co mogłem osiągnąć dzięki sesji. Nie zawracaj sobie głowy EIS uważa, że jest to bardziej przeszkoda niż pomoc, a często za bardzo przycinał obraz. Kamera wydaje się być dość twarda, miała 3 lub 4 paskudne wypadki (beton, stal i drzewa) i nie uszkodziła się, jednak musiałem dodać pasek, tak jak po pierwszym wypadku wyrzucona z góry. Pamiętaj, aby przesunąć okładkę karty SD podczas użytkowania, solidny wpływ wyrzucił kartę gdzieś w polu. Kamera w użyciu https://youtu.be/ci9xKhOMlhs Lub szukaj Seizup na YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Zajebista kamerka! Film na moim kanale YouTube https://youtu.be/m8XbvllxyQ0 niesamowita jakość i bardzo łatwe i szybkie konfigurowanie ustawień bez konieczności czekania na połączenie z innymi urządzeniami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Świetny produkt dotarł na czas, w rzeczywistości wcześniej niż oczekiwano, jest dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Rewelacyjne zaplecze. Filmy są doskonałe i bardzo łatwe w użyciu. Mam też 5 sesji gopro i zapewniam, że jakość wideo nie jest zbyt duża z kamer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Jak na razie wszystko dobrze działa. Przywieziono go szybko, i przyszło wcześniej niż obiecałem. Zaktualizowałem firmware do najnowszej wersji, jak tylko go rozpakowałem. Używanie 32 GB Sandisk Extreme C10 U3 karty SD. Najlepsza alternatywa dla kamer GoPros lub Insta360, myślę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    To świetny aparat. Jakość filmu jest w porządku... Po kilku edycjach można uzyskać naprawdę ładny materiał z niego.Za cenę jest doskonały! Bardzo zadowolony z tego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Niesamowita mała kamera. może być nawet przywiązany do gołębia dla interesującego widoku świata

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    nice camera, but i rather prefer gopro. Footage is shaky, version that came was newest 1.2.3 thanks bg for returning money for custom duties. I love banggood! be my sponsor for fpv 😃 nice camera!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$20.78
    • US$20.99
    • US$18.90
    • US$21.99
    • US$31.17
    • US$18.47
    • US$8.79
    • US$173.25
    • US$32.99
    • US$39.99
    • US$24.19
    • US$10.90
    • US$69.00
    • US$14.29
    • US$165.00
    • US$23.09
    • US$239.99