Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1002)
  • Obrazy
  • Wideo(19)
  • All Star
    • All Star(1002)
    • 5 Star(954)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Dobry aparat... lekki. Jest w całkowicie zabezpieczonym pudełku. Działa idealnie. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Super awesome i say just buy it folks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Wielka mała kamera działa z aplikacji telefonu, więc może ustawić kamerę i przeglądać zdalnie, dostaje ciepło w użyciu z wewnętrzną baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Urodzony dla fanatyków RC!! To wszystko jest powiedziane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2016

    I own many HD camera from tiny keychain HD to lines GoPro Hero 4 but this RUNCAM 2 is best value for money if you want perfect HD on the go. Have stabilization system (anti-vibration), Wifi connectivity for windowed view via Smarphone apps, can see inventory on picture, burst photos, timelapse and most importantly for me is able to adjust the Focal view FOV degree which have similar feature to GoPro Hero cam. Its has sturdy casing with lens hood protector to protect from crash yet small enough to tuck into my cap and also on my R/C and FPV drone models with video output feature too. Great value for money. Will buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    To przyszło tydzień po tym, jak ogłosili, że paczka została dostarczona, w wyniku czego ją przywieźli, chociaż odzwierciedliła się w rosyjskiej poczcie, nie będąc namierzona. Nie jest źle, działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2017

    Câmera FullHD de ação pequena e leve. Devido a sua forma, é ótima para ser acoplada em drones, aeromodelos e auto modelos. É possível usa-la como câmera de FPV porém ainda possui uma leve latência. Apesar de ser designada principalmente para ser usada com estes dispositivos, pode ser acoplada também em capacetes e outros locais como as demais comeras de ação. Possui conexão WiFi podendo utilizar um smartphone ou tablet como monitor e controle remoto para utilização e configuração da câmera. Ainda é possível utiliza-la como WebCam. As únicas ressalvas que faço são: 1) Poderia suportar cartões de memória com capacidade acima de 32Gb; 2) Poderia ter um acessório para torna-la a prova d'água.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2017

    Посылка с RunCam2 доставлена быстро за две недели в целости и сохранности. Упаковано очень хорошо. Товар заявленным характеристикам и комплектации соответствует. Заказом доволен. Спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2016

    I mounted this Camera on my motorcycle helmet and using it as a dash cam. The 1080p image is amazing and clear enough to read license plates. The setup is a breeze thanks to the App and Wifi connection. You can set it as loop recording like on a car's dash cam. My commute is 20 minutes so i did not test the battery life, fut I know I can count on an easy to swap spare. And if you want to mount on your handlebar instead, you can use the USB port as an external power supply.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2016

    Снимал на неё много и разно. В целом очень устраивает. В частности - своим малым размером. Качество картинки, конечно, чуточку хуже чем на GoPro, но смотреть ФПВ полёты на огромном телеке с неё одно удовольствие! Есть претензии по стабильности работы через вай-фай, но производители постоянно обновляют приложение и прошивку камеры. Косяки устраняются и пользоваться становиться удобнее. Есть функции таймлапса. Причём можно сохранять как фотографии или же как готовый видеоряд с выставленными характеристиками. Так же есть претензия по аккумуляторному отсеку: ездил с ней на велосипеде. Причём камера была закреплена на голове. Иногда, при попытке включить камеру, они отказывалась это делать. Приходилось вытаскивать аккумулятор и вновь его вставлять. Как выяснилось позже, достаточно просто слегка дожать его внутрь. Причём перемещения не происходит, но камера включается. Не знаю, в контактах ли дело или в ПО, но на вид контакты работают хорошо. Камеру закрепляю на хвосте планера без аккумулятора, запитывая от питания самолёта. Без аккумулятора камера очень лёгкая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 074
    • Ft100 637
    • Ft7 988
    • Ft2 903
    • Ft31 447
    • Ft12 105
    • Ft40 571
    • Ft57 390
    • Ft8 174
    • Ft28 330
    • Ft8 715
    • Ft11 781
    • Ft13 753
    • Ft23 245
    • Ft8 715
    • Ft21 427
    • Ft198 132
    • Ft3 054