Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Recenzja jest napisana po 2 tygodniach używania tej klawiatury. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura, wybrałem brązową wersję, bo chciałem coś mniej hałaśliwego niż niebieski przełącznik, ale z taktownym sprzężeniem zwrotnym, ale szczerze mówiąc, nie czuję tego, może to moja wina. Paczka dotarła na czas, w oryginalnym Royal Kludge pakiet i zawinięta w w wyściełaną kopertę, miała pewne uszkodzenia zewnętrzne, ale klawiatura i akcesoria były ok. Wewnątrz pakietu znalazłem: - Klawiatura mechaniczna - Kabel USB typu C (2m) - Usuwacz kluczy - 5 Zapasowy wyłącznik z usuwaczem przełączników Jestem naprawdę zadowolony z tej klawiatury, jest mniejsza od moich poprzednich i naprawdę mi pomogła, ponieważ muszę używać książek do nauki w college'u. Gram też w niektóre gry, nawet gdy łączą się z bluetooth, nigdy nie doświadczyłem żadnych opóźnień. Jak na bluetooth, mogę powiedzieć, że z mojego doświadczenia, bateria trwa około 3 dni z ledami włączonymi i 5 bez led. Pewnie kupię sobie jakiś odpoczynek nadgarstkowy, klawiatura ma bardzo ważny krok. Mam nadzieję, że potrwa to wiele lat, postaram się uaktualnić tę recenzję, jeśli coś się stanie

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Mam biały rk68 (855) z brązowymi przełącznikami z hiszpańskiego magazynu. Przełączniki są brązowe. Na szczęście plansza jest modelem gorącej wymiany. Pudełko jest wyposażone w kabel A-USB C, ładny, druciany ściągacz klawiszy (nie te plastikowe, które porysują nakrętki) i wciągacz przełącznikowy. Jest też z 4 dodatkowymi brązowymi przełącznikami. PCB ma gniazda wymiany gorące kailh i jakość budowy jest świetna, szczególnie biorąc pod uwagę cenę. Zapłaciłem około 44 euro za klawiaturę hot swap z BT 5.1! Teraz porozmawiajmy o tym, co mogłoby być lepsze... Klawisze mają ładną czcionkę z dużą czytelnością, ale są dość cienkie. Są to również ABS, ale w tym przedziale cenowym jest to normalne. Niesamowicie, gorszy z tej klawiatury jest oprogramowanie konfiguracyjne RGB. Trzymaj się od tego z daleka! Może uczynić klawiaturę bezużyteczną, dopóki nie napełnisz jej firmwarem. Zaktualizowałem oprogramowanie firmware z wersji 1.16 do wersji 1.17. Jestem użytkownikiem Mac i wszystko było w porządku, dopóki nie zdecydowałem się wypróbować oprogramowania GamingForceZ na Windows. Po chwili korzystania z niej klawiatura się włączyła, wszystkie diody LED były wyłączone i nie był już rozpoznawany przez komputer. Jedyną rzeczą, która wydawała się działać, było ładowanie baterii. Po spędzeniu około 4 lub 5 godzin znalazłem rozwiązanie online. Jest kilka osób narzekających na ten sam problem. Klawiatura może zostać wprowadzona do trybu rozruchu przez skrócenie dwóch pinów pod prawym stabilizatorem klucza paska kosmicznego (sprawdź zdjęcie) i podłączenie kabla usb do komputera. Po tym jak klawiatura jest rozpoznawana i aktualizacja firmware może być dokonana. Dzisiaj rozebrałem klawiaturę, nasmarowałem stabilizatory, jak chciałem. (były już nasmarowane z fabryki i było ok). Po tym wymieniłem wszystkie RK brązowe przełączniki na niektóre purpury Outemu, które miałem leżące wokół, ponieważ są mniej zarysowane i mają mocniejsze sprężyny (bardziej w moim guście). Ogólnie, bardzo ładna deska i kompletna okazja dla funkcji! Zdecydowanie 5 gwiazdek!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Doskonałe materiały, wydaje się ciężkie i nie rusza się, czuje się świetnie pisać z brązowymi przełącznikami, przynosi części zamienne i jego narzędzie do wyjmowania przełączników, klawisze są dobrze wykonane i czuć lekkie i nie szerokie. Nie jest wymagane dodatkowe oprogramowanie do wykrywania trybów klawiatury i światła. Posiada wiele łatwych do zmiany trybów światła. Gorąco polecam, priorytetowa dostawa była szybko mniej niż 1 miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Po prawie 20 dniach od złożenia zamówienia produkt dotarł, pudełko zostało nieco uszkodzone, ale produkt został kompletny, dali 4 części zamienne niebieskiego przełącznika i narzędzia do wymiany części. Produkt dotarł w idealnym stanie, Dziękujemy!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    15 dni zajęło dotarcie do Portugalii z magazynu CN. Pudełko zawiera 4 dodatkowe przełączniki, kabel USB-c, ściągacz do kluczy i instrukcja obsługi. Światła RGB są mocne i konfigurowalne, łączność bezprzewodowa jest świetna, brązowe przełączniki brzmią i czują się niesamowite, płyta jest hotswappable! Będąc użytkownikiem Mac, czasami trudno mi znaleźć klucz, ale z czasem będzie łatwiej. Bardzo zadowolony z mojej pierwszej mechanicznej klawiatury!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dojazd do Portugalii zajął 2 tygodnie, wszystko poszło bez kłopotów i ceł, ponieważ podatek VAT był już wliczony w cenę zgodnie z podanymi. Klawiatura za 55 euro to luksus. Jakość materiału pudełka przekroczyła moje oczekiwania. Klawiatury są dobrej jakości. RGB są naprawdę słodkie, brązowe przełączniki nie są złe, a nawet wydaje mi się, że są lepsze niż te czerwone, które, z tego co widziałem na filmach, były zbyt głośne. Jedynym negatywnym punktem wydaje mi się, że jest lekkie „potrząsanie" kluczy. (która łatwo rozwiązuje się z bawełny lub pianki izolacyjnej między płytą a pcb, lub poprzez zmianę przełączników) Stabilizatory też nie są dobre. Jeśli chodzi o instalację oprogramowania, to było bardzo łatwe za pomocą linku, który jest w opisie produktu i działa nienagannie, makra, rebinds, rgbs. W przyszłości planuję przełączyć przełączniki na mlecznożółty i nałożyć piankę izolacyjną, ale klawiatura źródłowa jest już całkiem dobra. Wniosek: Może trzeba szczęścia, aby mieć odpowiednie terminy dostaw, które na pewno miałem, ale za tę cenę nie ma lepszej klawiatury na rynku w Portugalii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Yo, to przyszło naprawdę szybko. Zamówione z magazynu CN, dostał wersję Hot-Swapp! Super szybka dostawa (14 dni, aby być dokładnym), Pakiet zawiera dokładnie to, czego oczekiwano! Porusza się jak Jagger! :D Musisz zacząć modować w miesiąc lub dwa! Jestem mile zaskoczony ogólną obsługą strony internetowej!! Nie mogę się doczekać, aby kupić więcej rzeczy tutaj! Jest to recenzowane w Indiach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Przybył w odpowiednim czasie i nie zapłaciłem żadnej opłaty. Klawiatura jest bardzo wygodna, zauważyłem, że led nie działa w pełni RGB, ale dla mnie to bzdura. To świetna klawiatura!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Co za miła, mała, budżetu mechaniczna klawiatura. Posiadając Tofu60, które sam budowałem przez kilka miesięcy, nawet ja jestem pod wrażeniem tego RK68! Mam wersję z czerwonymi, i tak, to jest hotswap - tylko China Magazine z tego co wiem. Przybyło wcześniej niż szacunkowo, w niecały tydzień do Nowej Zelandii (Banggood żegluga jest świetna jak zawsze). Tablica jest trochę pusta i porysowana, ale należy się tego spodziewać, ponieważ jest to pusta obudowa, a przełączniki są zamienne. Z pianką i smarem w przełącznikach będzie jeszcze lepiej. (Już niedługo będę nagrywał wideo z tej płyty i mods, kanał jest Bekakeebs c:)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Ładna klawiatura, otrzymana w mniej niż tydzień i bez problemów z opakowaniem ani z deską. Produkt jest przyjemnie ciężki (zważając na rozmiar), materiały są dobre, a model jest nowy podmiana na gorąco. Trochę grzechotki na space-bar, ale można to naprawić przy odrobinie pracy. Jako pierwszy mech nie mogę narzekać 😊

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$58.99
    • US$57.99
    • US$69.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$78.99
    • US$65.99
    • US$79.99