Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Recenzja jest napisana po 2 tygodniach używania tej klawiatury. To moja pierwsza mechaniczna klawiatura, wybrałem brązową wersję, bo chciałem coś mniej hałaśliwego niż niebieski przełącznik, ale z taktownym sprzężeniem zwrotnym, ale szczerze mówiąc, nie czuję tego, może to moja wina. Paczka dotarła na czas, w oryginalnym Royal Kludge pakiet i zawinięta w w wyściełaną kopertę, miała pewne uszkodzenia zewnętrzne, ale klawiatura i akcesoria były ok. Wewnątrz pakietu znalazłem: - Klawiatura mechaniczna - Kabel USB typu C (2m) - Usuwacz kluczy - 5 Zapasowy wyłącznik z usuwaczem przełączników Jestem naprawdę zadowolony z tej klawiatury, jest mniejsza od moich poprzednich i naprawdę mi pomogła, ponieważ muszę używać książek do nauki w college'u. Gram też w niektóre gry, nawet gdy łączą się z bluetooth, nigdy nie doświadczyłem żadnych opóźnień. Jak na bluetooth, mogę powiedzieć, że z mojego doświadczenia, bateria trwa około 3 dni z ledami włączonymi i 5 bez led. Pewnie kupię sobie jakiś odpoczynek nadgarstkowy, klawiatura ma bardzo ważny krok. Mam nadzieję, że potrwa to wiele lat, postaram się uaktualnić tę recenzję, jeśli coś się stanie

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Mam biały rk68 (855) z brązowymi przełącznikami z hiszpańskiego magazynu. Przełączniki są brązowe. Na szczęście plansza jest modelem gorącej wymiany. Pudełko jest wyposażone w kabel A-USB C, ładny, druciany ściągacz klawiszy (nie te plastikowe, które porysują nakrętki) i wciągacz przełącznikowy. Jest też z 4 dodatkowymi brązowymi przełącznikami. PCB ma gniazda wymiany gorące kailh i jakość budowy jest świetna, szczególnie biorąc pod uwagę cenę. Zapłaciłem około 44 euro za klawiaturę hot swap z BT 5.1! Teraz porozmawiajmy o tym, co mogłoby być lepsze... Klawisze mają ładną czcionkę z dużą czytelnością, ale są dość cienkie. Są to również ABS, ale w tym przedziale cenowym jest to normalne. Niesamowicie, gorszy z tej klawiatury jest oprogramowanie konfiguracyjne RGB. Trzymaj się od tego z daleka! Może uczynić klawiaturę bezużyteczną, dopóki nie napełnisz jej firmwarem. Zaktualizowałem oprogramowanie firmware z wersji 1.16 do wersji 1.17. Jestem użytkownikiem Mac i wszystko było w porządku, dopóki nie zdecydowałem się wypróbować oprogramowania GamingForceZ na Windows. Po chwili korzystania z niej klawiatura się włączyła, wszystkie diody LED były wyłączone i nie był już rozpoznawany przez komputer. Jedyną rzeczą, która wydawała się działać, było ładowanie baterii. Po spędzeniu około 4 lub 5 godzin znalazłem rozwiązanie online. Jest kilka osób narzekających na ten sam problem. Klawiatura może zostać wprowadzona do trybu rozruchu przez skrócenie dwóch pinów pod prawym stabilizatorem klucza paska kosmicznego (sprawdź zdjęcie) i podłączenie kabla usb do komputera. Po tym jak klawiatura jest rozpoznawana i aktualizacja firmware może być dokonana. Dzisiaj rozebrałem klawiaturę, nasmarowałem stabilizatory, jak chciałem. (były już nasmarowane z fabryki i było ok). Po tym wymieniłem wszystkie RK brązowe przełączniki na niektóre purpury Outemu, które miałem leżące wokół, ponieważ są mniej zarysowane i mają mocniejsze sprężyny (bardziej w moim guście). Ogólnie, bardzo ładna deska i kompletna okazja dla funkcji! Zdecydowanie 5 gwiazdek!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Doskonałe materiały, wydaje się ciężkie i nie rusza się, czuje się świetnie pisać z brązowymi przełącznikami, przynosi części zamienne i jego narzędzie do wyjmowania przełączników, klawisze są dobrze wykonane i czuć lekkie i nie szerokie. Nie jest wymagane dodatkowe oprogramowanie do wykrywania trybów klawiatury i światła. Posiada wiele łatwych do zmiany trybów światła. Gorąco polecam, priorytetowa dostawa była szybko mniej niż 1 miesiąc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Po prawie 20 dniach od złożenia zamówienia produkt dotarł, pudełko zostało nieco uszkodzone, ale produkt został kompletny, dali 4 części zamienne niebieskiego przełącznika i narzędzia do wymiany części. Produkt dotarł w idealnym stanie, Dziękujemy!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Klawiatura jest niesamowita, czerwony przełącznik nie są najlepsze, ale są dobre, jakość jest również bardzo dobra, ma 5 profili bluetooth, więc możesz mieć swój pulpit, laptop, telefon, tablet,... Wszystkie połączenia i łatwe przełączanie się między nimi. Jedna uwaga na boku, rgb mają dobre kolory, ale nie jest jaśniejszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dojazd do Portugalii zajął 2 tygodnie, wszystko poszło bez kłopotów i ceł, ponieważ podatek VAT był już wliczony w cenę zgodnie z podanymi. Klawiatura za 55 euro to luksus. Jakość materiału pudełka przekroczyła moje oczekiwania. Klawiatury są dobrej jakości. RGB są naprawdę słodkie, brązowe przełączniki nie są złe, a nawet wydaje mi się, że są lepsze niż te czerwone, które, z tego co widziałem na filmach, były zbyt głośne. Jedynym negatywnym punktem wydaje mi się, że jest lekkie „potrząsanie" kluczy. (która łatwo rozwiązuje się z bawełny lub pianki izolacyjnej między płytą a pcb, lub poprzez zmianę przełączników) Stabilizatory też nie są dobre. Jeśli chodzi o instalację oprogramowania, to było bardzo łatwe za pomocą linku, który jest w opisie produktu i działa nienagannie, makra, rebinds, rgbs. W przyszłości planuję przełączyć przełączniki na mlecznożółty i nałożyć piankę izolacyjną, ale klawiatura źródłowa jest już całkiem dobra. Wniosek: Może trzeba szczęścia, aby mieć odpowiednie terminy dostaw, które na pewno miałem, ale za tę cenę nie ma lepszej klawiatury na rynku w Portugalii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Po pierwsze, to świetna klawiatura. Zwalam gwiazdkę za obsługę klienta, którą otrzymałam od RK i Banggood, w związku z bardzo prostymi pytaniami. PID, z którym ta tablica jest identyfikowana (przynajmniej moja kopia) to 024F, podczas gdy oprogramowanie na stronie RK zawiera listę 8008 w tytule, i nie będzie uaktualniać oprogramowania firmware lub pracować z oprogramowaniem RGB/programowanie. Musiałem znaleźć na Reddit kogoś, kto nie dostarcza już starego firmware RK, do którego teraz linkuję: https://drive.google.com/file/d/1jHgde30Mr8KzwvEFJqiLV2ikSBNAFzrP/view?usp=sharing po tej aktualizacji, PID wymienia teraz jako 8008, a obecne oprogramowanie może być zainstalowane. Powtarzam: musisz uaktualnić to stare oprogramowanie, następnie pobrać aktualne oprogramowanie ze strony RK, uruchomić aktualizację firmware, a następnie oprogramowanie RGB będzie funkcjonować. Pytałam też, czy możliwe jest wprowadzenie ekranu drukowanego, do domu lub zakończenie z jakąś kombinacją kluczy fn. RK on Ali powiedział mi, że to niemożliwe, RK przez e-mail kazał mi zapytać inżynierów na inny adres e-mail, a ci inżynierowie odpowiedzieli linkiem do niedziałającego oprogramowania i w ogóle nie przeczytali ani nie odpowiadali na moje pytanie. W każdym razie, zestaw kluczy: Ekran drukowania = f ` Dom = fn [ Koniec = fn ] Jeśli chodzi o klawiaturę, RGB nie jest szczególnie jasny, ale jest całkiem dobry, ma dużo dostosowania i różne wzory/tryby. Stabilizatory są zaskakująco ciche, a klawisze i przyciski są całkiem miłe. Łączność Bluetooth jest w porządku, nie ma opóźnienia ani wypadnięcia, chociaż czas pracy na baterii jest dość przeciętny, około 10 godzin. Brązowe przełączniki TTC na mojej tablicy oferują niewiele taktowania, w zasadzie czuję się jak czerwone, więc myślę, że wierny klon mx Browns xD Ogólnie, całkiem świetna deska w tej cenie, teraz, kiedy rozwiązałem problemy, gorąco polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Jestem pod wrażeniem! Mam kilka tuzinów klawiatur i kupiłem tę, żeby zobaczyć, jak będzie się czuła klawiatura poniżej 50 euro; i szczerze mówiąc, jestem pod wrażeniem. Wygląda i wydaje się, że jest to dużo droższa klawiatura. Przełączniki nie są Cherry MX czy Gaterons, ale wydają się całkiem gładkie, zwłaszcza jak na cenę. Stabilizatory nie są nawilżane, ale są miłe, a smarowanie powinno je jeszcze poprawić. Kosmiczny bar nie ma grzechotki. Wprowadź klucz, a Caps Lock ma bardzo mało grzechotki, którą można łatwo rozwiązać poprzez smarowanie stabilizatorów. Przeciętny użytkownik nawet nie zauważy grzechotki; jest to takie minimalne. Jeśli miałbym wybrać jeden przekręt, to byłyby to klawisze ABS, ale szczerze mówiąc nie można narzekać w tym punkcie cenowym. Przełączniki są dobre, a klawiatura brzmi bardzo dobrze nawet bez pianki czy smarowania. Świetny stosunek ceny do jakości! Jeśli masz budżet, po prostu zrób to bez zastanowienia, będziesz szczęśliwy!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Przybył w odpowiednim czasie i nie zapłaciłem żadnej opłaty. Klawiatura jest bardzo wygodna, zauważyłem, że led nie działa w pełni RGB, ale dla mnie to bzdura. To świetna klawiatura!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Co za miła, mała, budżetu mechaniczna klawiatura. Posiadając Tofu60, które sam budowałem przez kilka miesięcy, nawet ja jestem pod wrażeniem tego RK68! Mam wersję z czerwonymi, i tak, to jest hotswap - tylko China Magazine z tego co wiem. Przybyło wcześniej niż szacunkowo, w niecały tydzień do Nowej Zelandii (Banggood żegluga jest świetna jak zawsze). Tablica jest trochę pusta i porysowana, ale należy się tego spodziewać, ponieważ jest to pusta obudowa, a przełączniki są zamienne. Z pianką i smarem w przełącznikach będzie jeszcze lepiej. (Już niedługo będę nagrywał wideo z tej płyty i mods, kanał jest Bekakeebs c:)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 294
    • Ft16 508
    • Ft18 867
    • Ft16 665
    • Ft18 238
    • Ft18 867
    • Ft20 125
    • Ft21 383
    • Ft27 673
    • Ft6 535