Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Absolutnie uwielbiam tę klawiaturę, przełączniki są zaskakująco gładkie i brzmią czysto. Czcionka klawiatury nie jest moją ulubioną, ale nie jest to zbyt duży problem. Oprogramowanie jest trochę przestarzałe imo i jest trochę trudne w użyciu, ale ogólnie w porządku. Czarny brelok jest w pełni czarny, z wyjątkiem tego, że płyta pcb jest biała, ale podoba mi się, daje wygląd żołnierza Storma. Jest wyposażony w 2 stojaki na klucze lub nogi, których używam i jest to doskonały skok na ręce. Opakowanie keybaord jest standardowe. Stabilizatory są bardzo dobre, nie mają żadnych grzechotki lub czuć się ckliwy w każdym razie, ogólna jakość jest ponad moje oczekiwania na 100 dolarów, a ja gorąco polecam tę deskę, jeśli szukasz wysokiej jakości budowy za uczciwą cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Otrzymałem moje zamówienie przybyło szybko, ponieważ w opisie produktu wygląda dobrze, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    To moja pierwsza mechaniczna klawiatura. Wahałem się, czy kupić tę klawiaturę. Oglądałem kilka filmów i natknąłem się na tę klawiaturę, i wydaje mi się, że to wszystko, czego mogę chcieć.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • ChiVIP2
    GB
    16/11/2021

    Klawiatura działa świetnie i znacznie taniej niż Amazon. Otrzymałem to w ciągu tygodnia, co jest imponujące. Jakość konstrukcji jest bardzo dobra, a oświetlenie jasne i łatwo regulować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Świetny budżet mechaniczna klawiatura! Ma tak wiele funkcji i rgb jest niesamowity! Bardzo estetyczne i piękne i rekomendowane! Zajęło to około 3 tygodnie, aby przyjechać i wszystko było idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jakość tej klawiatury jest tak dobra. To było cięższe niż się spodziewałem i czuję się jak klawiatura premium. Zdecydowanie polecam. Warto było czekać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetna jakość, ciężki, wyraźny nadruk; polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Działa dobrze do tej pory, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    /Pracuje naprawdę świetnie. Stabilizatory są poluzowane, ale nic, czego nie da się naprawić. Zarówno Bluetooth, jak i 2.4Ghz działają bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Świetna klawiatura! moja pierwsza mechaniczna klawiatura i działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 207
    • Ft11 207
    • Ft23 405
    • Ft20 306
    • Ft12 196
    • Ft45 495
    • Ft11 207
    • Ft17 141
    • Ft18 856
    • Ft21 098
    • Ft20 306
    • Ft30 329
    • Ft32 967
    • Ft23 208
    • Ft22 087
    • Ft21 098
    • Ft17 471
    • Ft16 482