Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2020

    Klawiatura jest świetna, ma fajne efekty rgb, kompaktowy rozmiar i ładną czcionkę na klawiszach. Jest z dość długim kablem USB c. Jakość jest przeciętna - wszystkie tworzywa sztuczne, backspace wstrząsa znacznie. Chciałbym, żeby nie miało dziwnego odstępu między lewą strzałką a crl i led obudowa po bokach była pomalowana na biało (lub szaro), jak wszystko, a nie cyranowo. Ogólnie to bardzo solidna klawiatura w świetnej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Klawiatura jest idealna! Dobrej jakości materiały, nasadki klawiszowe PBT, bardzo dobrze nawilżane stabilizatory, wtyczka i odtwarzanie. Można dostosować funkcje poprzez oprogramowanie do pobrania. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2020

    To ładny produkt. Recenzja jest dostępna na moim kanale YouTube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Świetna klawiatura. Klawisze multimedialne działają tylko na Mac :(

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Klawiatura jest bardzo dobrej jakości, przełączniki mają trochę metalowego cing do niej ale naprawdę nie można jej gładzić jeśli nie słucha się kolorów są świetne nie tak jasne jak się spodziewałem ale to będzie zrobione boczne ledy są jaśniejsze Potem przełączniki prowadzą, więc nie wiem co o tym myśleć, ale to nic wielkiego, jeśli jesteś mechanikiem, który oglądał dużo wideo z klawiaturą, jak ja, prawdopodobnie będziesz trochę rozczarowany. Z przełącznikami Clicky na początku, ale potem nie jest tak źle, ale polecam, aby pomyśleć mądrzeley przed wybraniem tego przycisku tylko ze względu na dźwięk i myślę, że może być lepszy od whit Red włączników i może brązowe, które jest w pewnym sensie Mój pierwszy problem, jeśli jesteś pierwszy raz dla klawiatury mechanicznej, kliknięte przełączniki mogą być trochę rozczarowujące nie z powodu jakości tylko z powodu dźwięku i może nie mogę opisać dlaczego byłem rozczarowany na sekundę i Miał też stopki z magnesami, magnesy są bardzo silne do tego, ale 3 magnesy zostały luźne w pudełku, moim ostatnim problemem było to, żeby zrobić zakładkę wkładkową, miała plamę na palcu, która wyglądała jakby miała farbę i próbowała ją zdobyć. Tylko smuga jest trochę gorsza w prawdziwym życiu, niż wygląda na zdjęciu Ogólnie powiedziałbym, że jest to świetna klawiatura whit dobre oprogramowanie pobrać oprogramowanie z: rkgamingstore.com trzeba mieć klawiaturę podłączoną do oprogramowania, aby działać i włączyć, jak również bluethooth jest proste, ale nie jest to W podręcznikach z tego co widziałem Trzymaj FN+P przez 3 sekundy i więcej potem przejdź do bluetooth to się pokaże to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Klava jest super, weź ją, nie pożałujesz! Światło kapsuły jest oświetlone, gdy jest włączone. Ponadto, gdy przewód jest podłączony, można zobaczyć, że klucz jest naładowany - część miejsca świeci na czerwono. Klawisz jest wyposażony w oprogramowanie do nagrywania makr, zmiany kluczowych działań itp. (znaleziony w pytaniach, h t t p s: // go.aws/2UkKG4l) Użyłem spaceru, by zmienić przycisk „Pauza" na przycisk PrtSc. Wciśnij Fn Esc, aby wpisać „E". Slajdy na boku mają niesamowity efekt światła, zobacz zdjęcie. Zostawiłem standardową tęczę. Możesz zrobić kolor pasków monochromatycznych, albo wyłączyć go całkowicie. Paski są ustawione przez Fn Ins, nie można ich zmienić. Sprzęgło obsługuje standardowe klawisze ANSI, ale prawy rząd będzie wyróżniany ze względu na położenie klawiszy (ponieważ zwykłe klawisze PgUp/PgDn znajdują się w tym samym rzędzie co Home/End, a nie pod nimi). Na zdjęciach zmieniłem klucze na różowe i białe (nazywane klawiszami puddingu, znalazłem ich na Aliexpress). Przełącznik OutEMU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Bardzo ładny produkt, akceptowalna jakość budowy, świetne połączenie urządzenia wielofunkcyjnego z bluetooth. Najlepszy w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Krzyżowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Naprawdę super! Szkoda, że tak samo hałasuje. Przybył w 4 dni z doskonałą obsługą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Byłem naprawdę zaskoczony, jak szybka była dostawa. Otrzymałem go w ciągu tygodnia od złożenia zamówienia! Ogólnie, naprawdę solidny produkt, kocham klucze i oświetlenie RGB. Podoba mi się, że jest podwójny, podłączony i bezprzewodowy, więc jest kompaktowy. Szkoda, że nie ma tu rękawa, co byłoby super! Klucze są dotykowe (brązowe przełączniki), więc jest to świetne dla tych, którzy piszą dużo i trochę gry. Pasek kosmiczny wydaje się trochę ciężki, gdy jest naciśnięty w porównaniu do innych.. Ale to nie jest dla mnie wielkie zamieszanie. Ponadto, nie ma kluczy do mediów. Ale jeśli to coś, na czym polegasz, może poszukaj gdzie indziej. Jak wspominali inni ludzie, tylne światło pod kluczami i paskiem nie wygładza ani nie przechodzi tak dobrze jak reszta ale jest w porządku, robi moje zadanie! W sumie, kocham to! Super zadowolony z tego i taki ładny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$34.99
    • US$64.99
    • US$49.99
    • US$62.99
    • US$61.99
    • US$54.99
    • US$59.99
    • US$69.99
    • US$13.99