Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Klawiatura jest bardzo dobrej jakości, przełączniki mają trochę metalowego cing do niej ale naprawdę nie można jej gładzić jeśli nie słucha się kolorów są świetne nie tak jasne jak się spodziewałem ale to będzie zrobione boczne ledy są jaśniejsze Potem przełączniki prowadzą, więc nie wiem co o tym myśleć, ale to nic wielkiego, jeśli jesteś mechanikiem, który oglądał dużo wideo z klawiaturą, jak ja, prawdopodobnie będziesz trochę rozczarowany. Z przełącznikami Clicky na początku, ale potem nie jest tak źle, ale polecam, aby pomyśleć mądrzeley przed wybraniem tego przycisku tylko ze względu na dźwięk i myślę, że może być lepszy od whit Red włączników i może brązowe, które jest w pewnym sensie Mój pierwszy problem, jeśli jesteś pierwszy raz dla klawiatury mechanicznej, kliknięte przełączniki mogą być trochę rozczarowujące nie z powodu jakości tylko z powodu dźwięku i może nie mogę opisać dlaczego byłem rozczarowany na sekundę i Miał też stopki z magnesami, magnesy są bardzo silne do tego, ale 3 magnesy zostały luźne w pudełku, moim ostatnim problemem było to, żeby zrobić zakładkę wkładkową, miała plamę na palcu, która wyglądała jakby miała farbę i próbowała ją zdobyć. Tylko smuga jest trochę gorsza w prawdziwym życiu, niż wygląda na zdjęciu Ogólnie powiedziałbym, że jest to świetna klawiatura whit dobre oprogramowanie pobrać oprogramowanie z: rkgamingstore.com trzeba mieć klawiaturę podłączoną do oprogramowania, aby działać i włączyć, jak również bluethooth jest proste, ale nie jest to W podręcznikach z tego co widziałem Trzymaj FN+P przez 3 sekundy i więcej potem przejdź do bluetooth to się pokaże to wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Klawiatura jest idealna! Dobrej jakości materiały, nasadki klawiszowe PBT, bardzo dobrze nawilżane stabilizatory, wtyczka i odtwarzanie. Można dostosować funkcje poprzez oprogramowanie do pobrania. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Byłem naprawdę zaskoczony, jak szybka była dostawa. Otrzymałem go w ciągu tygodnia od złożenia zamówienia! Ogólnie, naprawdę solidny produkt, kocham klucze i oświetlenie RGB. Podoba mi się, że jest podwójny, podłączony i bezprzewodowy, więc jest kompaktowy. Szkoda, że nie ma tu rękawa, co byłoby super! Klucze są dotykowe (brązowe przełączniki), więc jest to świetne dla tych, którzy piszą dużo i trochę gry. Pasek kosmiczny wydaje się trochę ciężki, gdy jest naciśnięty w porównaniu do innych.. Ale to nie jest dla mnie wielkie zamieszanie. Ponadto, nie ma kluczy do mediów. Ale jeśli to coś, na czym polegasz, może poszukaj gdzie indziej. Jak wspominali inni ludzie, tylne światło pod kluczami i paskiem nie wygładza ani nie przechodzi tak dobrze jak reszta ale jest w porządku, robi moje zadanie! W sumie, kocham to! Super zadowolony z tego i taki ładny!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Jakość klawiatury jest WIELKA! Musiałem coś naprawić. Pierwsze były magnesy, które powinny trafić pod stopy klawiatury. Musiałem je przykleić, bo odpadły, kiedy rozpakowałem klawiaturę. Drugim było irytujące czerwone światło z klucza kosmicznego, nie mogłem znaleźć innego rozwiązania, więc skończyłem naklejając je czarną taśmą. Ogólnie polecam! Kupiłem za czerwone przełączniki, brzmi świetnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Naprawdę piękna, właśnie ją dostałam i brzmi niesamowicie. Kupiłem brązową klawiaturę i stabilizatory są niesamowite! To arcydzieło za swoją cenę. Warto! Używam go do gier i tworzenia muzyki, i to gry niesamowite i pisanie jest również niesamowite. Ogólnie to najlepsza klawiatura budżetu, jaką można kupić. 5 gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Podczas gdy w opcjach klawiatury można określić układ i wybrałem „ES" (ten z hiszpańskiego) układ nadal wysłali mi inny (chyba to „US") mam załączone zdjęcia pokazujące, że jest inny od tego, który mi wysłali. Czekałem prawie dwa tygodnie na odpowiedź i nie dostałem jej otworzyłem sprawę paypal, rozwiązanie po tak długim czasie i zły produkt (nie moja wina, ale oni), że dali mi to odesłać, Oczywiście nie płacą zwrotu kosztów wysyłki, a kiedy otrzymają produkt, zwrócą mi Jakość produktu za cenę to kosztuje i tak jest dobra, ale obsługa klienta i logistyki są okropne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Klawiatura jest po prostu idealna. Po wypróbowaniu kilku modeli naprawdę zaimponowała mi ta mechaniczna klawiatura. Preferując kompaktowy model RK71 zapewnia zalety ponad 60% klawiatur, a nawet więcej, jeśli jesteś deweloperem z intensywnym wykorzystaniem klawiszy domowych/końcówkowych podczas kodowania. Wybrałem model RGB, bezprzewodowy z czerwonymi przełącznikami - mój jedyny punkt wątpliwości, ale przedstawia jako właściwy wybór ze względu na wyważony dźwięk i płynny nacisk klawiszy. Muszę zauważyć, że spodziewałem się bardziej jasnego na RGB, ale z pewnością jest to lepsze dla baterii (i oczu) trwałości. Na koniec chciałbym zarejestrować moją niespodziankę w systemie Banggood, jak oczekiwałem co najmniej 30 dni na jego przyjęcie w Brazylii, co trwało tylko 15 dni. Niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Naprawdę super! Szkoda, że tak samo hałasuje. Przybył w 4 dni z doskonałą obsługą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Kupiłem go z Rumunii. Nie słyszałem nic przez 13 dni, ale przyszedł z kurierem fan dokładnie po 2 tygodniach polecam, kupić ponownie dla przyjaciela. Nie panikuj, jeśli nie słyszysz nic o pakiecie on pochodzi z Chin niezależnie od tego, co magazyn mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Teclado muy robusto y versatil. Con los Gateron Red no me he canasado de las largas jornadas de trabajo, y responde muy bien en juegos. El RGB es una pijada que mola mil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 801
    • Ft22 203
    • Ft21 850
    • Ft16 916
    • Ft14 737
    • Ft17 300
    • Ft25 631
    • Ft16 659
    • Ft19 030
    • Ft28 836
    • Ft18 325
    • Ft20 504
    • Ft18 678
    • Ft28 195
    • Ft12 173
    • Ft12 173
    • Ft17 621
    • Ft30 117