Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2022

    Od razu przerobiłem RK61. To najnowsza wersja ze wszystkimi smakoszami. pianka wewnątrz (2 warstwy), hotswap, bezprzewodowy, Bluetooth itp. To jest klawiatura budżetowa, którą chcesz za wariant 60%. Obowiązkowe zdjęcia poniżej. Nie miałem pojęcia, który kupić, GK61, sk61 i tak dalej, ale cieszę się, że mam ten. Ma dużo RGB (nie jest fanem), ale kolory neutralne też są przyzwoite. Nałożył na nią białe pudełka i teraz jest to najbardziej nieznośna i najgłośniejsza klawiatura w biurze. Uwielbiam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Super szybka dostawa, zamówiona w sobotę, we wtorek była w da domu (CZ na Słowację) Wygląda pięknie, dzięki adapterowi wifi, zachwycający dźwięk z brązowymi przełącznikami, Działa świetnie w języku SK Win. Port USB-C po lewej stronie, jak widać na zdjęciu. KEyboard jest bardzo poręczne i pasuje na każdym stole, patrz zdjęcie z bananem w skali 😌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Dostawa: bardzo szybka dostawa - dotarła dzień przed terminem. Skrzynka klawiatury została zmiażdżona, ale produkt jest bez uszkodzeń dzięki dobremu zarządzaniu skrzynkami. Produkt: Używam go od 5 dni i wszystko działa bezbłędnie. Tryb bezprzewodowy i Bluetooth działa świetnie, chociaż testowałem go tylko na iPhone'a. Kierowcy nie są łatwo znaleźć, ale nie jest też tak źle. Wolałbym, żeby w instrukcji był link. Kabel jest wystarczająco długi (1,7m) nawet jeśli klawiatura znajduje się dalej od komputera. Jestem zachwycony tym, jak wygląda klawiatura. Funkcja i klawisze strzałek są w idealnej pozycji. duża klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Dotarł w ciągu 10 dni do Kanady po złożeniu zamówienia. Bardzo zadowolony z szybkości dostawy. Opakowanie nie miało żadnej dodatkowej ochrony, ale pudełko nie było uszkodzone. Klawiatura była bardzo chroniona. To moje pierwsze 60% i doświadczenie było świetne. To ma brązowe przełączniki i uwielbiam dotyk, myślałem, że będzie bardziej dotykowy, ale dla mnie jest całkiem gładki. Bardzo zadowolony z zakupu! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Przyszedł dobrze zapakowany i wszystko w bardzo pięknym porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Bellissima! My first Mechanical Wireless Keyboard

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Bardzo ładny i nie brzmi wcale źle, sprawia, że jego figura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Ogólnie dobrze, ale jedna z stóp nie wydaje się być tak długa, jak inne, więc klawiatura nie jest zbalansowana podczas pisania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Wygląda lepiej niż na zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Niesamowita! szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.34
    • US$56.04
    • US$49.99
    • US$54.14
    • US$27.99
    • US$58.99
    • US$46.99
    • US$69.99
    • US$46.99
    • US$41.99