Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(530)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    21 października, Lima, Peru 1. Zamówienie zostało złożone 4 października i dotarło do moich drzwi 21 października rano. Usługa dostawy zaskoczyła mnie swoją szybkością i dotarła w bardzo dobrym stanie. 2. Widziałem recenzje tej klawiatury i prawdę, która mnie zaskoczyła, kiedy otrzymałem o wiele bardziej uderzające i prezentujące się pudełko niż tylko kartonowe. 3. Co do klawiatury, zamówiłem Red Switch i prawda jest moją pierwszą klawiaturą mechaniczną i jestem bardziej niż zadowolony z tego RK61. Posiada podręcznik, który mówi, co można zrobić z ustawieniami kluczowymi i jest bardzo łatwy do zrozumienia. Ma połączenie USB-C. Ma bardzo dobry dotyk. (Orgazm dla palców, zwłaszcza, że pochodzę z klawiatury membranowej). Próbowałem w trybie kablowym i BT i nie mogę znaleźć żadnej różnicy, działa świetnie w obu trybach. 4. Nie jestem fanem świateł RGB, więc ta klawiatura była idealna i płacę kilka dolarów mniej w porównaniu do tej samej wersji, ale z RGB. Dziękuję za to. 5. Coś, co chciałem zaznaczyć w obsłudze klienta jest to, że byli 24/7, aby pomóc mi w wszelkich niedogodnościach, nawet w celu modyfikacji zamówienia, kiedy błędnie wpisałem niebieski przełącznik. Zawsze dostępny, aby wzbudzać wątpliwości klienta. 10/10 Jeśli to zarekomenduję? Totalnie, cena najtańsza na rynku i produkt, który spełnia znacznie ponad moje oczekiwania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Przybyłem do Lima Peru w zaledwie 18 dni kalendarzowych, niesamowite jak szybko przybywam więc jeśli jesteś z Peru znasz już moje doświadczenie. Naprawdę lubię tę klawiaturę, zwłaszcza jeśli pochodzisz z klawiatur membranowych jest dobrym wyborem, aby zacząć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Klawiatura jest świetna. Zostawili moje biurko bardzo przestronne, ma dobrą reakcję dotykową. Jestem bardzo zadowolony z dostawy, ponieważ zajęło mi tylko 20 dni, aby dotrzeć do mojego miasta. To jest naprawdę dobre do gier. Klawiatura Topzera.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Klawiatura jest świetna, jedynym problemem jest to, że nie ma dokumentu, który wyjaśniałby, jak podłączyć ją do Bluetooth. Nadal pozostaje wysokiej jakości!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    i bought this keyboard 30.04, received it today. i strongly recommend this seller. thank You very much my Friends for perfect customer service, much love, best regards Jarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    El teclado me gustó bastante , es mi primer teclado mecanico y está perfecto , me llego a Perú el dia de hot y estoy muy contento de tenerlo , me va muy bien , se los recomiendo mucho 😎👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Zadziwiające, byłem zaskoczony, że Baggood został opóźniony 16 dni do Chile, Santiago i najlepsze, że dostarczają go kurierowi, a nie dla poczty chili, które są soczewicą, bardzo dobre doświadczenie, wykwintna klawiatura, ciężka co daje mi bezpieczeństwo, wszystko idealne. Wszelkie wątpliwości, jeśli jesteś z chili, komentarz i pomóc, polecam go całkowicie, wybrałem przełączniki niebieski przyjemny i głośny hałas

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją! Mam go z przełącznikiem brązowym, bo używam go bardziej do pisania i programowania niż do grania i bardzo mi pasuje, trochę trudno jest przyzwyczaić się do hiszpańskich kluczy, ale po tygodniu się przyzwyczaisz, Mogę zmienić język wejściowy na angielski, więc ułatwia mi programowanie i niebieskie światło kocham 💗

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Górna góra Dla każdego BR, który chce kupić kliknięcie jest satysfakcjonujące, pyszne i piękne, pesadin pra n zanzar mto na stole, różne tryby światła dobrze daje, piękna dostosowanie, znalazłem mto ruchać. Nie wspominając, że przyjechał w ciągu miesiąca z Chin myślałem, że zajmie to około 4 vlw banggood Ps- To niebieski backlight, tylko że to nie RGB

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    To była bardzo szybka dostawa. Zamówiłem go w 7 października, i dostałem go dzisiaj, 10 października. Jako że jestem z Portugalii zamówiłem go z Hiszpanii. Jeśli chodzi o klawiaturę, uwielbiam ją, jest idealna i oszczędza tyle miejsca. Przyszedłem z klawiatury membranowej i zamówiłem niebieskie przełączniki i jestem zdumiony. Świetny produkt i serwis.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 142
    • Ft23 758
    • Ft18 884
    • Ft6 699
    • Ft26 500
    • Ft18 275
    • Ft18 884
    • Ft21 321
    • Ft8 527
    • Ft19 493
    • Ft17 056
    • Ft16 447
    • Ft21 443
    • Ft18 884
    • Ft18 762
    • Ft29 485
    • Ft18 275
    • Ft5 023