Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(627)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(627)
    • 5 Star(568)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    21 października, Lima, Peru 1. Zamówienie zostało złożone 4 października i dotarło do moich drzwi 21 października rano. Usługa dostawy zaskoczyła mnie swoją szybkością i dotarła w bardzo dobrym stanie. 2. Widziałem recenzje tej klawiatury i prawdę, która mnie zaskoczyła, kiedy otrzymałem o wiele bardziej uderzające i prezentujące się pudełko niż tylko kartonowe. 3. Co do klawiatury, zamówiłem Red Switch i prawda jest moją pierwszą klawiaturą mechaniczną i jestem bardziej niż zadowolony z tego RK61. Posiada podręcznik, który mówi, co można zrobić z ustawieniami kluczowymi i jest bardzo łatwy do zrozumienia. Ma połączenie USB-C. Ma bardzo dobry dotyk. (Orgazm dla palców, zwłaszcza, że pochodzę z klawiatury membranowej). Próbowałem w trybie kablowym i BT i nie mogę znaleźć żadnej różnicy, działa świetnie w obu trybach. 4. Nie jestem fanem świateł RGB, więc ta klawiatura była idealna i płacę kilka dolarów mniej w porównaniu do tej samej wersji, ale z RGB. Dziękuję za to. 5. Coś, co chciałem zaznaczyć w obsłudze klienta jest to, że byli 24/7, aby pomóc mi w wszelkich niedogodnościach, nawet w celu modyfikacji zamówienia, kiedy błędnie wpisałem niebieski przełącznik. Zawsze dostępny, aby wzbudzać wątpliwości klienta. 10/10 Jeśli to zarekomenduję? Totalnie, cena najtańsza na rynku i produkt, który spełnia znacznie ponad moje oczekiwania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    10/10 Keyboard, to naprawdę tanie, ale bardzo dobrej jakości, i ma wiele różnych trybów, które można zmienić, ma Bluetooth, i brzmi bardzo ładnie (Mam czerwone przełączniki), Zamów 25 sierpnia przyszedł 10 września, Na początku trudno go używać, ale jest bardzo łatwy, gdy się przyzwyczaisz, polecam dla każdego, kto jest jeszcze nowy na klawiaturze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Przybyłem do Lima Peru w zaledwie 18 dni kalendarzowych, niesamowite jak szybko przybywam więc jeśli jesteś z Peru znasz już moje doświadczenie. Naprawdę lubię tę klawiaturę, zwłaszcza jeśli pochodzisz z klawiatur membranowych jest dobrym wyborem, aby zacząć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Klawiatura jest świetna, jedynym problemem jest to, że nie ma dokumentu, który wyjaśniałby, jak podłączyć ją do Bluetooth. Nadal pozostaje wysokiej jakości!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    i bought this keyboard 30.04, received it today. i strongly recommend this seller. thank You very much my Friends for perfect customer service, much love, best regards Jarek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Zadziwiające, byłem zaskoczony, że Baggood został opóźniony 16 dni do Chile, Santiago i najlepsze, że dostarczają go kurierowi, a nie dla poczty chili, które są soczewicą, bardzo dobre doświadczenie, wykwintna klawiatura, ciężka co daje mi bezpieczeństwo, wszystko idealne. Wszelkie wątpliwości, jeśli jesteś z chili, komentarz i pomóc, polecam go całkowicie, wybrałem przełączniki niebieski przyjemny i głośny hałas

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    El teclado me gustó bastante , es mi primer teclado mecanico y está perfecto , me llego a Perú el dia de hot y estoy muy contento de tenerlo , me va muy bien , se los recomiendo mucho 😎👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zamówienie przyszło w podanym dniu. Wybrałem czerwone przełączniki, które są te, które wymagają najmniejszego ciśnienia, działają świetnie, pisanie jest bardzo gładkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Informacje zwrotne: Porowate klucze, żeby były mniej śliskie, ✅ Odpowiedź około 1 ms ✅ Ma niezły ciężar, ✅ Szczegóły jak Leds i Logo są całkiem słodkie, ✅ Przybyłem kilka dni później, ale przypuszczam, że przy obecnej sytuacji nie ma nic innego do zrobienia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Górna góra Dla każdego BR, który chce kupić kliknięcie jest satysfakcjonujące, pyszne i piękne, pesadin pra n zanzar mto na stole, różne tryby światła dobrze daje, piękna dostosowanie, znalazłem mto ruchać. Nie wspominając, że przyjechał w ciągu miesiąca z Chin myślałem, że zajmie to około 4 vlw banggood Ps- To niebieski backlight, tylko że to nie RGB

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 831
    • Ft23 914
    • Ft18 767
    • Ft6 052
    • Ft25 125
    • Ft18 162
    • Ft16 042
    • Ft19 675
    • Ft8 474
    • Ft19 372
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft18 162
    • Ft19 070
    • Ft24 519
    • Ft27 244
    • Ft31 179