Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4318)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4318)
    • 5 Star(4032)
    • 4 Star(246)
    • 3 Star(33)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Moja pierwsza mechaniczna klawiatura! Jestem bardzo zadowolony z jakości klawiatury za tak niską cenę, nie tylko to, ale prędkość wysyłki była super szybka. Jest tak wiele trybów i kolorów klawiatury, że to naprawdę sprawia, że pisanie jest o wiele przyjemniejsze dla mojej pracy. Mam czerwone przełączniki i biały kolor. Czerwone przełączniki wydają przyjemny dźwięk, :> Na klawiszach nie ma dźwięku sprężyny, poza klawiszem '|' (kluczem trybu zmiany koloru), co nie stanowi większego problemu. Używam go już od 3 dni, jak dotąd nie było żadnych problemów. Dla kogoś, kto chce kupić klawiaturę budżetową, Royal Kludge RK61 jest świetnym rozwiązaniem! Zdecydowanie polecam, dziękuję! :>

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Ordered it on March 21 and it arrived yesterday, April 6, from the cn warehouse to mindanao, ph. The box didn't have bubble wraps, but the box wasn't dented and it came with a manual, a usb-c connector and a plastic keycap puller, which I had to carefully use because it scratched a keycap that came with the keyboard the first time I tried to remove one. Had a pretty hard time pairing it with my m1 macbook pro, but after a few more tries, it finally worked! This is my first mech so I couldn't really compare it with brands. The quality is excellent, feels sturdy and is very pretty. The RGB is also bright and you can easily change the backlight colors and mode! So glad I purchased this and gave up my logitech k380.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Niesamowita klawiatura! Świetna dla początkujących entuzjastów lub osób, które chcą tylko 60% klawiatury za przyzwoitą cenę. Przełączniki brzmią lepiej niż się spodziewałem, a jakość jest naprawdę dobra. Zauważyłem też, że kły przyszły przed-lubie, co też jest całkiem miłe Postanowiłem zamienić kilka klawiszy na niebieskie, żeby nie wyglądało to tak proste Efekty rgb są niesamowite, a kontrole są bardzo łatwe do nauczenia Klawisze nie są złe, są podwójne, co jest dobre dla klawiatury w tym przedziale cenowym. Są zrobione z ABS, więc mogą mieć dziwne uczucie po długim użytkowaniu, ale to nie jest zbyt duży problem, moim zdaniem Świetna klawiatura. 11/10, gorąco polecam.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Najlepsza bezprzewodowa/przewodowa klawiatura!!! Używał go w dwóch oddzielnych przypadkach, używał z smart tv i z pulpitem. Przetestowałem zarówno tryb kablowy i bezprzewodowy. Tryb okablowany działa zgodnie z oczekiwaniami. Tryb bezprzewodowy ma wystarczający zasięg, obsługiwał mój smart tv z drugiego pokoju (ok. 8m od hotelu) Miałem całą 4 godziny sesji gry w trybie bezprzewodowym. Latency jest na dolnej stronie, prawie nie zauważyłem żadnych lagów podczas grania w mmorpgs online, i męstwo. Podświetlane światła są na widoku, naciskając każdy klucz rozświetli ten indywidualny klucz z wyższą jasnością, robi również falowanie światła na klawiszu. Zdecydowanie polecam do gry. Przybył w ciągu 12 dni. Miłość z Indii 🇮🇳!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Dobra, mam RK61 w kolorze białym z czerwonymi przełącznikami. Zajęło mi to około dwóch tygodni(?) aby zrealizować moje zamówienie, a potem skończyły się zapasy, więc musiałem czekać kolejne dwa tygodnie. Mniej więcej miesiąc i tydzień później w końcu został wysłany i dotarł do mojego domu w 5 dni!! Więc to było dość szybkie :))) Mieszkam w NZ btw więc hiiii, jeśli twój kolega nowy zelander, który jest zainteresowany kupnem tego! Jest to pierwsza w historii mechaniczna klawiatura, którą posiadam, więc nie mogę powiedzieć wiele o porównywaniu jej z innymi klawiaturami!! (def lepsze od membranowych) Uwielbiam ustawienia backlight i jak ta klawiatura ma różne 'warstwy', które można wprowadzić, np. przełączanie z klawiszy strzałek na ctrl i ukośnik/. Uwielbiam też jak kompaktowy jest!! Zdecydowanie zaoszczędza tyle miejsca na moim biurku :D Jedyny problem, który pojawia się już dwa razy, to jak moje klucze Y,U,I,H,J,K,N,M czasami się wyłączały, co wciąż nie wiem, co jest przyczyną. Ale pamiętajcie, że jeśli to przytrafi się wam również, to co zrobiłem, przestawiłem klawiaturę trzymając Fn+SpaceBar przez 3 sekundy prosto i wszystko powinno wrócić do normy. Zdecydowanie polecam każdemu, aby dostać to, jak to jest tak warte swojej ceny!!! Myślałem o łowczym mini, ale cieszę się, że nie!! Zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy. Jestem pewien, że to jest również nawilżane z fabryki, ale nie zdziwię się, jeśli naczyszczę klawiaturę trochę więcej w przyszłości, bo niektóre klawisze mogą być dość głośne. (Jedyną rzeczą, która powstrzymuje mnie przed tym jest to, jak drogi jest tłuszcz) Pasek i zaplecze to chyba moje ulubione klucze. Bardzo stabilny i satysfakcjonujący. Mam nadzieję, że ta recenzja pomoże!!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Produkt jest bardzo ładny i podobało mi się! Żadnych połamanych części, ani nawet zadrapań. Testowałem go przez kilka godzin i działa idealnie! Tylko przez 9 dni (1 tydzień i 3 dni) dotarł do Kanady Vancouver BC. Zakochałam się w tym produkcie tak bardzo z powodu efektów RGB. Wireless (bluetooth połączenie) działa na moim Tablecie i nie jest tak źle. Działa idealnie w trybie bezprzewodowym, kiedy gram w gry na moim laptopie i tabletach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Niesamowita klawiatura, RGB jest niesamowita w tej cenie. Klawiatura brzmi świetnie. Zajęło to około miesiąca, aby dotrzeć tylko z powodu opóźnień w COVID-19. Poza tym, świetna klawiatura, uwielbiam pisać na niej, zdecydowanie dobra pierwsza klawiatura do kupienia. Klawiatura, którą teraz mam, jest od Amazona, a nie oryginału od klawiatury.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Jeśli szukasz klawiatury w 60% i nie chcesz wydawać pieniędzy, sugeruję rozważyć RK61. Od funkcjonalności do wizualizacji oznacza wszystkie pola. To zdecydowanie zmienia grę, jeśli chodzi o typowanie, przejście pomiędzy kluczami jest płynne i płynne, co jest czymś, co jest bardzo potrzebne przy pisaniu długich zadań. Początkowo, byłem zainteresowany niebieskimi przełącznikami, ponieważ powodowały silny klikly dźwięk, ale nie był dostępny w białym wariancie. Tak więc, kończy się zakupem czerwonych przełączników. Na początku obawiałem się, że czerwone przełączniki będą zbyt ciche i nie wydadzą tego specyficznego dźwięku klikania, jednak po pojawieniu się produktu byłem bardzo zadowolony. Chociaż czerwone przełączniki są o wiele cichsze od niebieskich, nadal jest dla nich przyjemny czynnik dźwiękowy - w końcu cieszę się, że nabyłem czerwone przełączniki. Oświetlenie RGB wiąże się z wieloma efektami, kolorami i jasnościami, które wyglądają świetnie, zwłaszcza na białym ciele. Konfiguracja 60% jest tak odświeżająca, że zajmuje tak mało miejsca na biurku, a będąc studentem projektu bardzo cenię dużą przestrzeń roboczą. Ten produkt mieści się w przyjaznej dla studentów cenie i jest w stanie wykonać ponad oczekiwania. Ostatecznie, szczerze polecam tę klawiaturę!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Klawiatura pojawiła się wcześniej niż się spodziewałem w ciągu 5 dni. Biorąc pod uwagę sytuację, która jest szybka. Rgb jest świetny, klawiatura jest ładna i prosta, moim ulubionym kolorowym oświetleniem jest niebiesko. Jeśli mi się nie podoba, to jest dość ciężkie. Ale ogólnie, jeśli szukasz budżetu 60% klawiatury, rk61 jest idealnym wyborem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Po pewnych badaniach okazało się, że to najlepszy produkt, jaki mogłem kupić w cenie i funkcji. Polecam go każdemu, kto chce go kupić bez wahania. Nie będziesz rozczarowany. Jeśli wolisz ten wolny od podatku, jest dostarczany w mgnieniu oka. Nie dotarło do mnie. Zajęło to osiem dni.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 890
    • Ft16 385
    • Ft20 318
    • Ft5 569
    • Ft29 495
    • Ft19 663
    • Ft22 940
    • Ft19 007
    • Ft20 974
    • Ft32 773
    • Ft20 318
    • Ft19 663
    • Ft20 974
    • Ft20 646
    • Ft18 351
    • Ft18 351
    • Ft28 184
    • Ft11 141