Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Pięknie!! dokładnie tak jak na zdjęciu i tak samo jak w innych recenzjach. Oświetlenie RGB jest bardzo jasne i uwielbiam wszystkie różne ustawienia. Niektóre kliknięcia klawiszy są głośniejsze niż inne, ale pewnie użyję lubrykantu, żeby to naprawić. Ponadto pakują dodatkowe przełączniki, kabel USB-C i narzędzie do ściągania kluczy. Do Australii przybył dość szybko - nieco ponad dwa tygodnie. Co mnie mile zaskoczyło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    To moja druga mechaniczna klawiatura. To świetna klawiatura budżetowa (czarna z brązowymi przełącznikami). Posiadam inną klawiaturę RK84-white (RK84-white) i zamieniłem kilka klawiszy na biało-czarny motyw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo imponująca klawiatura....z czerwonymi mechanicznymi przełącznikami....chciałbym polecić tę kompaktową klawiaturę wszystkim, którzy szukają bezprzewodowej i przewodowej klawiatury z numpadem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    I think for the price this is amazing 96% deal. You can adjust the brightest of the leds. I have bought Cherry MX tester from this store too so the RK browns are in the middle of cherry red and cherry brown. This keyboard tactile feedback is more subtle. I think it's best out these. Now to things I noticed: some keycaps like B in this example has dots where light passes through. On letter keyboard keys with this issue are BDQOPA. Seems like dirt but that's how it's. Also to reflect light, inside the keyboard is white colour. So once LEDs are off, the keyboard isn't totally black. I wanted full sized keyboard with all black colour and there wasn't anything close to the value of this option

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Muy buen teclado, si eres español viene sin Ñ, pero puedes ponerle distribución española, lo unico malo es que pierdes la tecla <> Teclado muy recomendado, va por bluetooth, por usb sin cable y con cable tipo C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Wysyłka przybyła wcześniej niż planowano, klawiatura działa doskonale i czuje się solidna cena nie do pobicia, należy pamiętać, że tak jest to klawiatura 100 klawiszy, na zdjęciu wygląda na większą niż inna klawiatura, ale w rzeczywistości jest o dwa palce krótsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Świetna jakość, ładna struktura, brązowe przełączniki są dobre, gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wygląda na solidny, z dobrą jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    tastiera stupenda, graditissimo regalo per mia figlia di 10 anni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$97.99
    • US$57.99
    • US$112.99
    • US$61.59
    • US$85.99
    • US$48.99
    • US$62.99
    • US$36.99
    • US$66.99
    • US$51.99
    • US$80.49
    • US$61.59
    • US$46.99
    • US$63.99
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$21.99