Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(666)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(666)
    • 5 Star(610)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    To naprawdę świetna klawiatura, i dostałem ją w półtora tygodnia. Nie podoba mi się tylko to, że światła są trochę słabe, ale światło jest w porządku w środowisku. Zapewniam, że gdyby Razer lub Steelserie to sprzedawały, nie ma mowy, żeby było poniżej 1000 tl. Bluetooth działa w porządku. Możesz zamówić z zamkniętymi oczami i jestem pewna, że nie pożałujesz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, zanim miałem Hyperx 80 euro (Cherry MX Blue), ale zwróciłem go za porażkę w kluczu, ten ma Outemu Blue i muszę powiedzieć, że za połowę ceny jest bardzo dobra prawda. Zalety: - Bardzo dobre samopoczucie przełączników Outemu (w moim przypadku niebieski) - Prawie nieskończone wzory światła, pozwala również wybrać kolor każdego klucza własnego - Nie jest potrzebne oprogramowanie, z klawiatury można zrobić wszystko Wady: - Nie pozwala na dużą dostosowanie wysokości, przynosi dwa zestawy gum jeden normalny i jeden wyższy, ale wolałbym system zawiasów regulowanych. Nadal z wysokimi setami jestem spokojny, aż do przechyłu. - Górna podstawa klawiatury to metalowa płytka, a kiedy napiszesz mocno, czujesz metalowy przylegający, musisz dobrze słuchać, ale jest tam. To może cię zmylić, jeśli ci to przeszkadza, ale nie zauważam już tego tak bardzo, prawda. Zrobiłem modding, który polega na przycinaniu pianki z tego samego pudełka i wypełnieniu wewnątrz pustych części, aby uniknąć efektu echo, ale prawda nie była konieczna, to było czyste złudzenie. :P -

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Doskonała klawiatura i zdecydowanie zalecana w tej niskiej cenie (Bluetooth, LED i wiele funkcji). Zakupiony niebieski przełącznik, bardzo wygodne i przyjemne do pisania na. Nie wziąłby tego do biura, on - dość klika i głośno. Dobrze zapakowane, doskonała cena i w doskonałym stanie otrzymany pocztą w ciągu 3 dni. Dziękuję, drużyno Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonała klawiatura. Przyjechał w bardzo dobrym stanie i bardzo szybko. Brzmi idealnie, a dotyk jest wyśmienity. Przynosi wiele kombinacji światła. Jest idealny, to była zdecydowanie dobra inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Czekałem 3 miesiące na towar, kiedy nie było, aby dotrzeć do Santiago w Chile zajęło 8 dni. Brązowy przełącznik spodziewał się, że będzie trochę bardziej klikający, a tylne światło, oczekiwało, że będzie trochę mocniejsze, ale działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładna klawiatura, aby dotrzeć to zajmuje średnio na rozsądny czas to czuł się solidny i nie miałem problemu wifi połączenie polecam. I widać rozmiar na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Tylny plastikowy styl imitacji, ale klawiatura jest solidna. Miałem mały problem z ładunkiem, ale to nie problem. Dobry produkt właśnie go kupiłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Doskonała jakość klawiatury, ma świetne wykończenie! Przybył do Valinhos-SP w 18 dni i nie zapłacił podatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FuVIP2
    DE
    18/01/2021

    Dokładnie to, co zamówiłem, nie w pełni przetestowane, ale jestem bardzo zadowolony. Przybyli przed datą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Stabilizatory są złe, a czas wysyłki jest bardzo zły, ale klawiatura jest dobra, brązowe przełączniki rk są zaskakująco dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 564
    • Ft29 539
    • Ft25 224
    • Ft11 614
    • Ft19 249
    • Ft11 282
    • Ft33 190
    • Ft23 564
    • Ft20 444
    • Ft14 934
    • Ft12 278
    • Ft29 871
    • Ft21 539
    • Ft15 929
    • Ft30 535
    • Ft29 871
    • Ft16 261
    • Ft7 299