Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2020

    Rozmiar jest mniejszy niż opublikowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    IN
    14/09/2018

    I ordered two round bannetons and am satisfied with the quality! I have started using them and would consider picking up some more in the future.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Paczka była zgodnie z oczekiwaniami, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Excellent. In the beginning it had a strong smell but after washing it in the dishwasher it was gone. Very robust, gives a nice shape on the bread. The size was exactly what i ordered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Jest bardzo mały jak na oczekiwania i wymieniony rozmiar. Trzeba zwrócić, ale problem jest opłaty za wysyłkę bardzo drogie. To strata :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    To przyszło tak szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Już za późno, :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Produkt ma dobre wykończenie i nadal jest wyposażony w materiał z elastycznym, który pasuje do banetton. Doskonałe do rzemieślniczego wypieku chleba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Bardzo dobrze gotowy produkt i z własnej tkaniny, która ułatwia układanie ciasta chlebowego. Dla tych, którzy chcą piec chleb, to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 107
    • Ft5 300
    • Ft18 545
    • Ft6 811
    • Ft10 223
    • Ft12 114
    • Ft5 674
    • Ft3 402
    • Ft12 924
    • Ft11 682
    • Ft32 773
    • Ft5 674
    • Ft3 782
    • Ft3 012
    • Ft5 680
    • Ft3 025
    • Ft4 422
    • Ft9 358