Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Dobra dekoracja. Działa również z doładowywanymi bateriami NiMh. Wygląda jak prawdziwa świeca. Z bateriami NiMh świeci przez wiele dni. Światło miga. Efekt flickingu jest spowodowany ruchem magnetycznym na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    works great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    Its really beautiful and received it well Packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Migotanie jest w miarę realne ruch świec jest bardzo dobry w cenie, ale jeśli spodziewasz się prawdziwej świecy, jest gładki plastik, ale w cenie bardzo gu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Pierwsze wrażenie nie za wiele, ale jest jasne. Bardzo ładnie imituje świece. Satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo ładnie, uwielbiał 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2019

    bonjour, j'ai bien reçu ma commande, mais au lieu des 6 lampes , je n'en ai reçu que 5, merci de corriger cette erreur de plus sur le paquet il es marqué 6

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    I am very happy with this flickering light. This is the second one I have bought. I will be giving it to a friend as a Christmas present who I am sure will like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    I am very happy with this flickering light and it works well. I am giving it as Christmas present to a friend who I am sure will be happy with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,194
    • Ft2,979
    • Ft4,766
    • Ft7,491
    • Ft3,713
    • Ft3,744
    • Ft20,094
    • Ft2,381
    • Ft1,830
    • Ft10,897
    • Ft10,897
    • Ft4,775
    • Ft6,128
    • Ft3,403
    • Ft11,919
    • Ft4,766
    • Ft2,041
    • Ft2,505