Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    produto chegou com carga. mas não carrega.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Towar został dostarczony w ciągu miesiąca. Skrzynka jest lekko posiniaczona, ale odbiornik jest nietknięty. Mam 20 stacji. Gra gracz z karty sd, dźwięk stereo, wystarczająco głośny, dla takiego rozmiaru urządzenia i przyjemne. Rolton T60 do kupienia. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2018

    Хорошее радио и МР3 , звучит громко и качественно , честное стерео. Отличный дизайн и удобная регулировка громкости. Фонарик и сигнализация пригодятся в походных условиях. Непрерывное воспроизведение в режиме МР3 2.5-3 часа

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2018

    Quality of the product could havebeen better. Torch light though not required is not even working. sound quality needs improving with more crystel clear sound. Radio should have replaceble battery . Finally manualuser guide should be in English along with local language forwhich more confidence is required.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2018

    The receiver works and looks very good, but I would like to have the opportunity to read the manual in English (for example, on the Banggood or Rolton website). The receiver automatically records all the stations that it finds into memory, but I was not able to manually store a certain station in the memory cell. This is inconvenient, because of a lot of "garbage" (noise, crackling and so on)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    Приемник понравился хорошим звучание и собран надежно. Думаю на природе себя оправдывает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2018

    Great design and sound. there could be more bass but for this price it more than acceptable. Fm tuner is great, memorizes all stations, not just from 1 to 0. you type in memory number and you are in. Flashlight is not bright but I don't use it. Built quality is definitely more than expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2017

    he quedado sorprendido de la calidad de este aparato es construido con materiales de buena calidad lo recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Do Meksyku przybył bez problemów i w dniu, w którym, prawda, doskonała jakość, bardzo solidny, brzmi doskonale, nabyłem go, ponieważ jest stereo, przyjemny w dotyku. Nie nasyca się przy pełnej objętości. Instrukcja w języku chińskim, ale nie potrzebujesz go, 3 dziwne przyciski to: Wybierz tryb, Skanuj FM, Odtwórz wszystko. Jeśli ładujesz go przez USB z komputera PC, możesz uzyskać dostęp do folderów, a także jest dodany jako głośniki dla komputera. Wierność ze słuchawkami jest dobra i jest kompatybilna z różnymi aparatami słuchowymi, w tym z telefonami komórkowymi. Polecane, ale nie do końca. Mam nadzieję, że recenzja ci się przysłuży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Podoba mi się. To bardzo dużo, móc zrobić tak daleko za taką cenę. Możesz tylko dostosować głośność „dźwięku", ale to stereo Woofer jest również wyposażony, więc nie ma problemu w praktyce. Wybór radia będzie automatycznie rejestrowany przez autoskan To dość wygodne. Zaskoczyło mnie to, że kiedy podłączyłem się do mojego komputera i włączyłem odtwarzacz Twój komputer rozpoznaje cię jako czytnik/scenarzystę USB, a masz kartę SD Udało ci się manipulować plikami w środku. To jest przydatne. Lepiej nie mieć „SOS" i „light". Zwłaszcza, jeśli nieostrożnie naciśniesz przycisk „SOS", głośny alarm zabrzmiał Proszę, bądź ostrożny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.97
    • US$16.16
    • US$53.93
    • US$68.13
    • US$44.84
    • US$42.43
    • US$57.74
    • US$26.99
    • US$46.99
    • US$111.99
    • US$79.99
    • US$42.99
    • US$12.99
    • US$38.99
    • US$14.27
    • US$18.47
    • US$27.71
    • US$54.99