Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(11)
    • 5 Gwiazda(7)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2024

    Przyszło bardzo szybko (10 dni). Zegarek jest dobry, chociaż jeszcze go nie próbowałem pod wodą. Nie jestem pewien funkcji pomiaru pulsu i ciśnienia krwi, ponieważ mierzy wartość nawet wtedy, gdy go uruchomię na pulpicie. Niemniej jednak, polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2024

    Wszystko odpowiada temu, co opisano. Polecam to wszystkim. To naprawdę męski, solidny zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2023

    Towar otrzymałem lecz uszkodzony (brak śrubki przy pasku ) Reszta działa. co do logistyki to towar został pozostawiony przed drzwiami na deszczu bez informowania mnie o dosterczeniu towaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2024

    przybyło bardzo szybko, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2024

    Bardzo dobra i jakościowa smartwatch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2024

    Recebi a encomenda, coloquei pra carregar, depois vou verificar o funcionamento. Achei muito grande. Mas chegou. Graças a Deus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2023

    Hej, hej, hej, hej, hej, Nie mam opłaty za ten zegarek, który dostałem. Nie było w paczce. Prosimy o jak najszybsze wysłanie odpowiedniej opłaty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    BG
    16/12/2023

    Tym razem bateria jest naprawdę dobra. 7 dni już - 50%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2023

    --

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2023

    Dobrze wyglądający zegarek. Wszystkie inne funkcje są na równi z podobnymi smartwatchami. Tylko 5 tarcz zegarka i można zmienić lub dodać tylko jeden z aplikacji. Nie można ustawić czasu podstawowego bez połączenia z aplikacją.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$32.99
    • US$9.99
    • US$29.99
    • US$56.99
    • US$62.99