Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Excelente Robô e muito intuitivo. Em menos de 10 minutos já havia mapeado toda a casa mesmo sem estar conectado ao Wi-fi. Super silencioso. A caixa veio super reforçada e muito protegida. Ponto negativo: não há "Português" no manual. Paguem o seguro alfandegário que vale muito a pena. A Bangood me ressarciu o valor integral pago à Receita Federal do Brasil. E assim que comprarem baixem o app dos correios e façam cadastro pois quando chegar ao Brasil, os correios automaticamente começa a rastrear o produto e mandar notificação de quando vc precisar pagar a taxa, além de mostrar o percurso da encomenda. Vale cada centavo. Recomendo Roborock S7.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dla Brazylijczyków: mogą kupować bez strachu. Na początku obawiałem się, że produkt będzie wadliwy i będzie opodatkowany absurdalnie, ale zdecydowałem się na ubezpieczenie i negocjacje były całkiem sprawne. Tylko nie zapomnij, że ICMS nie zostanie zwrócony, tylko kwota podatku. Jeśli chodzi o produkt, wyjątkowa jakość, posprzątałem dom lepiej niż sprzątaczka, którą płacę dwa razy. Jest tylko jeden: nie polecam używać do czyszczenia tych grubych dywanów z dużą ilością futra. Robot ma technologię, by wspinać się na dywany i dywany bez problemu, ale mała szczotka zamiatająca chwyciła jeden z tych włosków i musiałam go zdjąć. I uważaj na kable po drodze, musisz usunąć wszystkie przed rozpoczęciem czyszczenia. Na plus, doskonały produkt i Banggood, jak zawsze również świetnie sprawdza się w wydajnej wysyłce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Odbieram w ciągu 10 dni, mapa i porządek z łatwością. To jeden z moich najlepszych zakupów i jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Mam to jako aktualizację do S5 Max i już mogę powiedzieć, że to zauważalna aktualizacja. Rozpoznał dywany niezawodnie przy pierwszym użyciu i dobrze je czyścił pomimo zainstalowanego mopa. Mówiąc o tym, to z pewnością działa o wiele lepiej i ze względu na grubszą tkaninę i nową metodę czyszczenia to również czyści nie całkiem nawet powierzchnie i dostaje się do rowków. Przeprojektowany zbiornik na wodę pasuje do mojego zlewu o wiele łatwiej! Bardzo się cieszę, że zamówiłem, chociaż mój S5 działał bardzo dobrze. Teraz przeniósł się do nowego domu z moimi rodzicami, więc wszystko jest dobrze! Chętnie porzucę matę pod podłogą, żeby chronić podłogi, bo mop się podnosi, wygląda o wiele ładniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo dobry prudukt. Bardzo się cieszę z tej próżni. Czyści i zmywa bardzo dobrze. Paczka była wyśmienita. Dostawa za 9 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetny produkt. czyści niesamowicie dobrze!!! Myślałam, że będzie bardziej hałaśliwie, ale jest świetnie. Przyjechała w bardzo dobrych warunkach i szybko. Nie ma żadnych śladów na pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dobry produkt i najlepsza cena.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Uwielbiam to, najlepszy roborok jak na razie. Pojedyncze przejście duże 1 piętro, bardzo dobre wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Doskonale, wszystkim go polecam. Przydziel część zapasową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Zaimponował produktowi. I tak już dużo pracujesz w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 830
    • Ft15 139
    • Ft6 057
    • Ft60 961
    • Ft13 625
    • Ft26 057
    • Ft18 925
    • Ft26 496
    • Ft115 081
    • Ft12 124