Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(375)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(375)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Po obejrzeniu tonów (6 jak sądzę) z youtube recenzji. (Tks Vacuum Wars i tiago araujo) Postanowiłem dać sobie ten prezent. To, co lubię, pudełko, ręczne, próżniowe. Ten szalony robot był w stanie wejść do mojego prysznica, który ma przyzwoity stopień. Kocham.( Właśnie użyłem 4 razy) Właśnie testuję mycie. Dzięki za tą łódź, którą wcześniej zmoczyłam mopa. Użyłem kilku kropli mojego ulubionego, brazylijskiego czyszczenia, ( Pinho sol jeśli próbuję przetłumaczyć to jest sosnowy słońce) Wiem, że to mój pierwszy raz, ale czuję, że zacząłem od Ferrari. Hałas fantastyczny. O wiele lepiej niż moi przyjaciele. Dust Bin, kochałem. O wiele lepszy od odkurzacza, kiedy próbuję wyczyścić i prawie umieram z kurzu. Może dlatego, że rozmiar. Ale znalazłem pył, który jest zwarty i mniej lotny w powietrzu. Kierunki bardzo mało wybojów. Prawie kupiłem pierwszy poziom w czarny piątek. Blavk Friday był początkiem tej podróży. Brak, jestem w fazie miłości. Mógłbym powiedzieć cenę, bo jestem tanim draniem. W pewnym momencie będę żałować fazy miłosnej. Nazywam to życiem. Porady. Ostrożnie z kablami. Mój robot zaplątał się w kable okienne. Moja weszła pod prysznic Po pierwszym uruchomieniu ustaw strefy i ściany do każdego możliwego scenariusza

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Otrzymałem produkt w 26 dni. Dobrze zapakowane i zgodnie z oczekiwaniami. Robot jest wyśmienity! Zakończenie wielki i ma wszystkie główne funkcje oczekiwane. Bardzo zadowolony z zakupu i obsługi klienta z Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Dała mi Xiaomi G1 próżniowy próżniowy na prezent. Ponieważ nie ma możliwości map, praktycznie nie nadaje się do użytku, ponieważ musiałem być cały czas w próżni, aby oczyścić żądany pokój, itp. Postanowiłem więc kupić Roborock S5 max, po przeczytaniu kilku recenzji. I nie byłam rozczarowana. Po zeskanowaniu domu zrobiłem małą edycję na mapie, co było dość łatwe. Ustawiłem wszystkie strefy, sekwencję pokoju, a nawet mogę wskazać kierunek lub konkretne pomieszczenie do czyszczenia robota. Oczywiście powinieneś odebrać wszystkie przedmioty z podłogi, jak to konieczne dla wszystkich robotów. Ale to nie jest wiele. Bo kiedy odkurzacz zaczyna się czyścić, nie ma się czym przejmować. Wykonuje swoją pracę perfekcyjnie! Nie próbowałem myć i prawdopodobnie nie będę go używać, ponieważ nie można dodać nic do wody. Ale dla mnie jest w porządku, i tak nie spodziewałem się go użyć. Ogólnie, jeśli chcesz wydajnego odkurzacza robota i masz ~300 € do wydania, przejdź do Roborock S5 max! Nie pożałujecie tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Kupiłem tego robota odkurzacza, bo wypróbowując taki, który był zdumiony, ile kurzu wsysało. Postanowiłem więc spróbować średniej klasy i wybrałem ten model tutaj. Paczka przybyła z magazynu do Włoch w około 1 tygodniu w pięknej podwójnej tekturze, klasycznej brązowej falistej, a w środku prawdziwego pudełka robota. W pudełku był obecny, robot, podstawa ładowania, ładowarka na akumulator, materiał z mikrofibry, podstawa do przymocowania materiału do robota, a także plastikowy samolot do przyklejenia pod podstawą, aby nie zabrudzić podłogi podczas ładowania, W końcu podręcznik w dobrym wykonaniu. Robot jest dobrze zbudowany, jakość materiałów jest bardzo dobra, a po 3 miesiącach użytkowania nadal jest nowy. Bateria wystarczała na wiele rzeczy, których nie mogłem rozładować. Czystość jest świetna, wyraźnie w zakrętach jest to trochę męczące. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego robota również dlatego, że prawie całkowicie zastępuje on tradycyjną miotłę. Jakość w stosunku do ceny jest wspaniała, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Nie ma nic nowego do dodania, to zostało powiedziane przez przedmówców, doskonały odkurzacz robotowy (i na dywanach), który trudno znaleźć za pieniądze, radzę sobie z moim komputerem i działa idealnie! Na jej negatywach, powiedziałbym, że chciałbym, żeby miała dodatkowe akcesoria w opakowaniu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Excelente autonomia e boa qualidade preço. Só tem um depósito de lixo um pouco pequeno, mas apenas temos de ter o trabalho de despejar a cada utilização caso a área a limpar seja de cerca de 100m2. Entrega em menos de uma semana e em perfeitas condições. Aspira e lava bem, apesar de se utilizar apenas água. Muito bom a subir tapetes e a contornar obstáculos. Numa área com 100m2 usa cerca de 50% da bateria a aspirar. Excelente software, bastante intuitivo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Pojawienie się wcześniej czarownica jest dobrą rzeczą (bez problemów). Teraz na produkt, to jest naprawdę dobry łatwy w obsłudze, bardzo wydajny. Był bardzo dobrze zapakowany (podwójne pudełko). Nie użył jeszcze funkcji mopa, ale jeśli działa w połowie tak dobrze jak odkurzacz, to jest super. Pod względem hałasu nie irytujące nawet w najsilniejszym otoczeniu. W trybie równowagi jest jak kuchenka mikrofalowa. Po otrzymaniu mapy (pierwszy przejazd) jest naprawdę wydajny i szybki. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Już się robi. Pracowaliśmy z nim jakieś 10, 15 minut, żeby poznać mieszkanie, a on się zapełnia. Nasze pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Zamówiliśmy w poniedziałek, dotarł w czwartek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Doskonała korzyść kosztowa! Wydajny i praktyczny programowany robot zachłystkowy Xiaomi, który może skutecznie przeprowadzić sektorowe, programowe, a nawet zdalne sprzątanie całego środowiska.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo szybka dostawa, wszystko jak w opisie. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$40.41
    • US$14.99
    • US$17.99
    • US$13.85
    • US$27.72
    • US$14.99
    • US$38.99
    • US$10.34
    • US$27.71
    • US$139.99
    • US$18.48
    • US$35.99
    • US$46.19
    • US$36.95
    • US$45.99
    • US$41.57
    • US$17.99