Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Para szybko, działa jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Super! Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Bardzo podekscytowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Nawet lepiej niż się spodziewałem. Najlepsza mini klawiatura, którą do tej pory przetestowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2018

    Verx smart and complete.But it did not work on my computer. The computer asked for a password that was not available. Even 12345 or 0000 did not work. Now I ordered an plug by Banggood that creates a Bluetooth receiver. So I hope that will do the job.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    Works good, it's small, a bit bigger then a creditcard. It doesn't feel like cheap crap, so that's good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przedmiot dotarł do Wielkiej Brytanii bardzo szybko. Klawiatura jest świetna, ładne kliknięte klawisze i łatwo dopasowuje się do mojego androida. Przypomina mi stare klawiatury z jeżynami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Występuje idealnie. Trzymam go w torebce z mikroprojektorem. Tylko wkurzające jest to, że klucz „okna" jest w górnym rzędzie, nie na dole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2018

    Pequeno e muito pratico e versátil. Fácil de transportar e de usar. Com qualidade. Uma excelente opção.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$18.69
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$16.99
    • US$5.74
    • US$25.99
    • US$10.39
    • US$9.99
    • US$114.99
    • US$16.99
    • US$10.99
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$20.78
    • US$17.31
    • US$24.99