Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2022

    Dziękuję, Banggood! /Otrzymałem moje ulubione /rękawiczki motocyklowe Bardzo ładne protezy, doskonała przyczepność i funkcja „dotykowy ekran" naprawdę działa. Pasuje bardzo dobrze do dłoni. Duża wartość pieniężna, a dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Trochę mniejsza niż moja ręka, ale dobra jakość i komfort

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Luva excelente e com qualidade gostei muito, só que eu comprei por engano pensei que essa luva fosse para inverno e ela é para motocross. Mas gostei ela é linda, a única coisa que eu não gostei nela foi um plástico que fica no canto da Palma da mão inferior, mas tirando isso ela é excelente o material. Eu tenho 1,65 sou baixo escolhi o tamanho M e ficou perfeita na minha mão. Chegou rápido no Brasil, mas infelizmente os Correios em Brasília tava paralisado por isso demorou um pouco para chegar na minha casa, na segunda semana que comprei ela já estava no Brasil, eu não fui taxado com imposto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    Gants Moto très bon produits , de bonne qualité prix satisfait de mon achats . livraison assez rapide comme d'habitude merci beaucoup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Bardzo dobrze Przybył w ciągu miesiąca do Królestwa Maroka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Witam wczoraj dostałem rękawiczki do roweru, one dotarły dobrze i szybko. Dobry dotyk i wygodne posty....dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    entrega rapida para portugal. vendedor honesto,recomendo. talvez veste um número abaixo. para o preço são top.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Good for summer and for city use. Really nice grip with touch-screen feature.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Otrzymane rękawiczki, wykazujące dobry wygląd i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$11.49
    • US$34.99
    • US$10.34
    • US$13.85
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$23.09
    • US$6.99
    • US$9.23
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$20.78
    • US$5.97
    • US$329.00