Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2020

    Nie ma sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Bardzo ciekawy produkt. Sam kran jest bardzo miękki i elastyczny, prawie jak guma do żucia. Śmierdzi bardzo dobrze i ma bardzo dobrą przyczepność. Nie smakowała, jeśli można ją umyć, ale tak myślę. Dziękuję bardzo za ten dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Bardzo ładnie, yhanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    To dobrze, że ta wstęga nano już powiesiłem mały obraz z małym końcem i jego uchwytem. I na ziarnistej ścianie, żeby być pewnym, dobrze na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    Удивительно, но небольшие предметы эта лента выдерживает, хотя я не знаю, что будет со временем. Тестируем, а там видно будет. Пока сталю 5, так как у меня работает лента неплохо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Well it looks good. Feels very sticky, leaves no residue, highly stretchable. Hope it is strong enough to keep things attached. Price is a bit on a high side...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    Nice product, good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jfeVIP3
    NO
    18/09/2019

    Seems pretty magical this. Have not tested it for a long time though. It do not leave marks on the surface which is great when compared to ordinary tape types. 2 gadgets for the fridge fastened (thermometer and odor filter). One old family framed photograph also. The latter was requested a copy of by some genealogy book writer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    excelent product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.99
    • US$10.99
    • US$35.99
    • US$55.65
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$8.58
    • US$6.26
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$10.99
    • US$386.99
    • US$48.17
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$46.99
    • US$233.44