Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Dobre opakowanie, dostawa trwała nieco dłużej niż zwykle, ale nadal szybko. Czuje solidną maskę i dobrą jakość, musi zobaczyć, jak długo to potrwa. Wygodne w noszeniu, klamerka do nosa jest z gumą pokryte i czuje się bardziej wygodna niż te metalowe. Maska dobrze pasuje do podbródka, także gdy składasz maskę, aby ją odłożyć paski z tyłu nie trzymają się razem, to naprawdę dobrze, jeśli musisz szybko założyć maskę, Nie musisz się zmagać, aby go przygotować. Paski do uszu są bardzo wygodne, nawet nie zauważasz ich podczas noszenia maski. Ogólnie bardzo wygodna maska. Mam tylko 1 filtr wielokrotnego użytku z maską zamiast 2, ale to żaden problem, bo nadal mam filtry z drugiej maski z innego sklepu i pasują. Na pewno kupi kilka masek więcej jako wsparcie, jeśli cena będzie taka sama, kiedy kupiłem maskę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przesyłka dotarła zgodnie z opisem. Wygląda dobrze i pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Wygląda dobrze, jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Wszystko dobrze, zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Nieźle, ale w dwóch maskach tylko 😭

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Nie ma żadnej przerwy pod nosem i podbródkiem. Część na nosie jest wykonana z twardego plastiku. Ponieważ powierzchnie zastępcze filtrów nie mają szwów, zrobili niewielki demontaż przy trzeciej zmianie filtra.Dobry produkt w zależności od jego ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Maska przybyła w bardzo dobrym stanie, są to, co obiecuje na stronie sprzedawcy. Są dobrej jakości dzięki odporności tkaniny nurkowej. Dwa zawory wydechowe dla lepszego uwalniania powietrza i 3 filtry KN95 podobne do N95 oraz warstwę węgla aktywnego. Maski mają dobry chwyt na głowie i dobre uszczelnienie nosa i ust. Są one przede wszystkim do wykorzystania w aktywności fizycznej ze względu na dobrą wentylację i przepływ powietrza, ale ze względu na pandemię są świetnym rozwiązaniem, aby po prostu wybrać się na zakupy lub każdą aktywność, gwarantując bezpieczeństwo i łatwy oddech. Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Materiał jest dobry, odpowiednie wykończenia, jest wygodny do przynoszenia go, nie boli na szczycie pawilonu przedsionkowego, robi odpowiednie uszczelnienie w mostku nosa i ten z zaworami ułatwia wyjście CO2. Godne polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Doskonały produkt, jest wygodny i idealnie pasuje do twarzy, filtr jest bardzo przydatny, czuje, że jest wykonany z dobrych materiałów, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft74 100
    • Ft3 142
    • Ft21 697
    • Ft18 081
    • Ft7 545
    • Ft29 783
    • Ft10 375
    • Ft6 897
    • Ft15 911
    • Ft30 510
    • Ft5 658
    • Ft25 154
    • Ft3 771
    • Ft10 168
    • Ft2 198
    • Ft4 356
    • Ft1 569