Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, najdłuższy czas odnosił się do poczty z Brazylii, która jest powolna! Produkt i doskonałej jakości! Byłem zaskoczony! Bardzo dobry odbiór! Doskonałe wykończenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Doskonały w opisie, mały rozmiar, dobry żywotność baterii, bardzo dobra jakość dźwięku i głośność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Liked it! Small and good sound

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Stereo radiolina piękna, czuje się świetnie i wzmacnia basowe odcienie jak ważne stereo. Posiada baterię litową, doładowania i wyjmowania. (ewentualnie można zastąpić bez żadnego problemu, nawet na bardziej potężny). Możesz wstawić Micro SD, na którym możesz nagrać to, co słyszysz lub co pochodzi ze źródeł zewnętrznych, a następnie słuchać ponownie. Może być używany jako odtwarzacz MP3 lub WMA, ma wbudowany mikrofon, ma timer do automatycznego wyłączania (do 90 minut). Dwa wbudowane głośniki i wyjście słuchawek stereo. Polecam, kupiłem jeden kilka miesięcy temu, żeby dać prezent, a teraz kupiłem go dla siebie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2019

    + Great bang for the buck ! + Value for the price. + Great reception. Even in low signal areas. + A lot of programmable options and memory slots. + Can record your voice through built-in MIC or even record music from radio on SD card. + Built-in rechargable (Micro USB) and swapable LiPo BL-5C battery with 1 000 mAh cappacity. + Battery indicator on display. + LCD display with backlight. (Can be turn off) + SD card music playback in no problem. + Good sound even with some bass (it has sound diaphragm on the back side) + Small and light. Portable. + AM, FM, SW, reception. + Line-in and earphones 3,5mm jacks. + Comes with bracket to use in "tilt! possitin. + With arm bracelet. - No cons. Fully recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Coletul sosit w bune conditii. Suntret de dimensiunile mici, recepcja buna in conditii de dificile si sunetul tare si clar. Paczka dotarła w dobrych warunkach. Jestem zadowolony z małych rozmiarów, dobrego odbioru w dość trudnych warunkach oraz głośnego i jasnego dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Piękna, dokładnie to, czego chciałam! Dziękuję, lordzie 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    Very good quality and sound

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    Good product for the price ... recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    جيد بالنسبه لثمنه

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 971
    • Ft5 364
    • Ft3 648
    • Ft1 577
    • Ft7 298
    • Ft23 071
    • Ft5 108
    • Ft1 868
    • Ft2 187
    • Ft17 884
    • Ft4 359
    • Ft6 568
    • Ft3 158
    • Ft5 686
    • Ft12 640
    • Ft9 489
    • Ft22 429
    • Ft8 028