Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(512)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(512)
    • 5 Star(502)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Świetne skrzydło za tą cenę, naprawdę twarda piana naprawdę może przyjąć lanie. czy lata lepiej z różnymi końcówkami skrzydeł i płetwami, pokazany poniżej z zestawem s800 Hardcore, sl's są do pobrania z Gumroad, który obejmuje nos do kamery w pełni załączony i bardzo dobrze chroniony, Nawet ze sprężyną tpu za sobą, aby wchłonąć uderzenie, większa osłona baterii pasuje do lwa 4s, 6s 1100mAh lipo lub pierścieni 1800 4s lipo i przewody chłodzące dla silnika i różne opcje płetw.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Tak, paczka dotarła idealnie. Nie mogę się doczekać zgromadzenia. Projekt na lato, kiedy pogoda znów jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Te modele są tak dobre, że mam teraz dwa. Są absolutnie niezniszczalne i łatwe w lataniu. Jestem dopiero początkującym i pomimo wielu wypadków, nie musiałem wysyłać żadnego na złomowisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2017

    Ничуть не пожалел, что взял это крыло как первое. Собирается легко, все довольно точно сходится без лишних движений. Клеил обычным моментом кристалл, вроде все держится вполне неплохо, в то же время есть некоторая эластичность. Огорчает только доставка ETS, непонятно в чем она экспресс, если идет месяц и более. Курьер возит только до 17:00, в выходные не работают. Плюс состояние посылки смотрите на фото, пострадало даже само крыло, благо оно всетаки из EPP.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    Super high quality durable phone! Ran it with a Cobra 2300kv 2207 with an 1800mah 4s Lipo and it screams. The circuit card that comes with it can't accept S.Bus from what I understand so I won't be using it. I painted it with Plasti Dip and covered it with 3mil laminate. You will need some weights in the front if you are not using a go pro. https://youtu.be/2h3cYpHZuUA

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    jest drugi, który kupuję po sproszkowanym pierwszym, ma być zmontowany całkowicie, potrzebujesz kleju i cierpliwości i musisz wyciąć nadmiar piany, ale efekt końcowy jest fantastyczny. Potrzebujesz przeciwwagi z przodu, jeśli nie zamierzasz używać jej z kamerą HD, w przeciwnym razie wszystko jest idealne.Ze silnikiem esc 50a i 2507 2450 kv w połączeniu z 6-calowym śmigłem staje się potwornie szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2017

    I was really impressed by this wing. The package was a little beaten up but thats irrelevant. The foam it is made of is so dense that I cant even press it by fingers. All the pieces are perfect molds and everything fits together 100%. There is no deformation to the foam (like on skywalkers where the wing was a little twisted). I am surprised by the attention to details. The bays that are opened the most has carbon doors that are held by screws! I was searching a loong time for my z-84 wing replacement but this certainly is it. Its weight with everything + glue is about 250g (everything in package together) Advice for customers. Dont put front piece (where camera sits) into the body without some sort of string to pull it out. It fits so tight that Ive spent 10 minutes taking it out without damaging it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Good strong flying wing , used multi rotor parts to build it from my drones, fly wheel with a F4 controller and Inav . Used the R9 Slim + and a gps to try long range. Can use a 2200mha 3S with original lid or a 2200mha 4S with a 3D printed lid.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2018

    Очень хорошее качество этого крыла. Изготовлено из самого крепкого и лучшего материала EPP. Это крыло не убиваемое. Я покупаю это крыло не в первый раз. Я РЕКОМЕНДУЮ это крыло(^_^)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    Пришло довольно быстро, коробка была упакована в обычный пакет, в следствии чего, пришла довольно помятой, но внутри ничего не треснуло и повреждения больше косметического характера, так, что в целом доволен. Материал высокого качества, жёсткий, пружинистый, после вклейки трубок, вообще не гнется.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 212
    • Ft24 007
    • Ft32 040
    • Ft19 940
    • Ft20 783
    • Ft57 492
    • Ft19 223
    • Ft52 179
    • Ft32 194
    • Ft49 959
    • Ft23 068
    • Ft29 111
    • Ft35 078
    • Ft26 333
    • Ft8 507
    • Ft23 359
    • Ft27 496
    • Ft8 507