Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-26 06:52:52

    delivery time too long.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-17 16:15:15

    like new. fit perfectly, soft, very nice.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-29 02:48:23

    ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-11 04:08:02

    As described, recommended product

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-02 22:25:28

    Just fine as discribed

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Hice mal el pedido

    2016-12-30 11:05:29

    las compre creyendo que se usaban cubriendo las que traen para evitar el calor en las orejas y el deterioro de las originales pero me equivoqué. ahora tengo 4 pares que no les encuentro uso.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Un poco caro

    2016-05-24 03:31:42

    Parecen que son idénticas a las que venian de serie con los auriculares. El precio es un poco alto, pero aun asi es mucho más barato que otros sitios. Son perfectas, a ver si me duran más que las otras

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very good replacement for original ear pads

    2015-12-22 14:19:24

    I had Logitech H800 since 2013 and original ear pads became thin and finally torn up. So I was lucky to find this replacement kit on Banggood. The new sponge ear pads are of a very good quality and match my Logitech H800 just fine. So I have my old gadget like new now.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ottimi e perfetti per le logitech

    2015-10-02 01:38:39

    questi padiglioni sono perfetti. Montano precisamente sulle H800. Pur non essendo marchiati logitech penso siano esattamente quelli che montavano all'origine le cuffie.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Hard to find out the size

    2018-12-09 10:35:58

    Ordered this headphone parts to see the size. I have ordered all part numbers available and try what size I need for mine.

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>