Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2019

    hello good day friend, I just claimed the shipment I am very satisfied with the product is as it appeared in the image is indicated for what I needed it I like to buy in banggood is very good, I recommend the excellent seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    πολύ καλά εργαλεία και γρήγορη παραλαβή

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Product is as advertised, I like the quality, I have used it to repair a few toys so far and it seems like a sturdy set.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo dobra jakość tego narzędzia. Zdecydowałem się zrobić tu zakupy kilka razy. /Dziękujemy bardzo ♪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Wszystko dotarło tak, jak na zdjęciach, jeszcze nie doświadczyłem, ale materiał wydaje się być dobrej jakości. Trwało to znacznie dłużej niż się spodziewaliśmy, ponieważ zamówienie utknęło w odprawie celnej inaczej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Otimas Ferramentas do otwarcia konsol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Produkt był dobry, jak w opisie wszystkie narzędzia były tam w dobrej formie i jakości. Przybył szybciej, niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    W odniesieniu do zamówienia, otrzymane zamówienie, szybka dostawa, jak opisano, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Dobry mały zestaw wszystko w tym co jest potrzebne do demontażu PS4. Właśnie to, czego potrzebowałem 👍 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.19
    • US$11.54
    • US$28.99
    • US$7.91
    • US$14.75
    • US$8.07
    • US$18.29
    • US$8.88
    • US$19.99
    • US$16.16
    • US$14.78
    • US$13.99
    • US$5.54
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$5.58
    • US$8.27
    • US$11.68