Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    das Produkt hatte ich nur einmal bestellt .... einer zuviel dafür keine Hülsen bekommen. .... sonst alles gut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Produkt zgodny z opisem. Bardzo zadowolony z rzeczy, kupiłem je jako części zamienne do mojego kieszonek, na wypadek gdybym potrzebował ich lat na torze, kiedy je zużyję, a ty nie możesz znaleźć części zamiennych z powodu nowszych modeli. Szybkość pocztowa bardzo szybko do Australii opakowanie odpowiednie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Nie ma sensu trzymać tej małej części noszonej po długim czasie używania kieszonek. Za grosze układ będzie działał tak jak jego dni. Pięć sekund na pełne odnowienie urządzenia. Zasługuje na swoje miejsce w naszej skrzynce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Wysyła bardzo szybko, bardzo dobrze zabezpieczony. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Wszystko zgodnie z ofertą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Zakupiony jako zapas na mój nowy układ XK-2. Dostawa była terminowa i dotarła w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Zgodnie z opisem. Jako części zamienne do mojego kieszonek. Bardzo się z tego cieszę. Szybka dostawa i doskonałe opakowanie. Dziękuję sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobry zamiennik części, która się zużywa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dobra część

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 205
    • Ft11 716
    • Ft8 786
    • Ft5 205
    • Ft5 205
    • Ft4 229
    • Ft8 786
    • Ft15 297
    • Ft11 277
    • Ft11 277