Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Nienaganny 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Podobne do oryginału. Logo marki.materiał plastik niższy, ale doskonale spełnia swoją funkcję.Wytestowany w samochodzie i działa doskonale.Równy do oryginału.Dotknij. Od dokładnych przycisków do oryginału.Idealne i tanie.Widać różnice na zdjęciach. Oryginalne guziki były zepsute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2017

    I should have a hole in my key, but instead I have a moulding... (see attached photos) I have made a mistake in my choice. Otherwise, the buttons are flexible and good quality for housing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2016

    J'avais cassé les boutons de commandes ouvrir / fermer de ma télécommande clé de ma Peugeot 307. Cette nouvelle clef dans laquelle j'ai pu mettre la petite carte électronique d'origine et refermer avec la petite vis fournie... Maintenant je peux de nouveau ouvrir et fermer ma voiture à distance. Un grand Merci à Banggood.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2016

    Conforme à l'original mais attention au remplacement du boitier il ne faut pas oublier le petit aimant présent dans la clé sinon démarrage impossible de la voiture ( pour moi une C3), voir photo pour l'emplacement. True to the original but attention to replacement of the case do not forget the small magnet in this key if not impossible to start the car (for me C3), see picture for location

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2017

    Ha llegado perfectamente solo he utilizado la parte de los botones funciona bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Arrivato in pochissimo tempo e riproduce tutto come da foto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2016

    2 nouveau bouton , couverture de coquille clef pour 206 , bonne qualité , nickel a part la livraison qui a mis 38 jours, thank you...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    very easy to change. it does not close completely and there is a minor gap in the metal part of the key, but it will do the job

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    muito bom encaixao perfeitamente. so a rosca n e mt forte. mas safa-se bem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 877
    • Ft10 168
    • Ft4 718
    • Ft3 629
    • Ft4 718
    • Ft4 718
    • Ft4 356
    • Ft4 356
    • Ft3 629
    • Ft3 629
    • Ft2 538
    • Ft2 903
    • Ft3 252
    • Ft11 621
    • Ft4 699
    • Ft3 975
    • Ft3 265
    • Ft5 444