Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Dobra sprawa zastępcza. Wskazówka: Upewnij się, że procesor jest również przeniesiony. Moja rozpadła się po demontażu i zniknęła. To mała czarna plamka. W końcu ją znalazłem. Bez tego samochód nie odpali. Stara sprawa była bardzo trudna do podziału.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Absolutely over the moon with this product! It's perfect! Only small issue is the sticker that came with it was for a Kia and I have a hyundi. But will just leave it off. It's perfect AAA grade quality! Definitely recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2018

    I changed my destroyed old key from my Hyundai car into this new one case. The function is about 90% of old one, but this is absolutely OK. I recommend this solution for damaged keys.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Cercavo un ricambio per la mia chiave auto hyundai ix20..nel mio territorio mi avevano chiesto un prezzo a dir poco esagerato..con meno di un decimo del prezzo ho ricevuto un ricambio perfetto..la sostituzione del circuito interno è stata semplice e la consegna è stata nei tempi stabiliti..ottimo venditore OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Jakość jak normalny klucz hyundai Założyłem ją na I 20 2011. Tabliczka po prostu pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2017

    ехало без трека долго шо капец так нервы же жалко.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    This remote key is for exchange parts to my in use car key. And they are the same so now i changed the spring for folding blade and it works again. Hyundai IX35

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    Just received the parcel. Quality feels good. Speedy delivery. Just need to take it to a locksmith.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    Perfect! Amazing fast delivery to South Africa! Exactly like my Hyundai Elantra key!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 373
    • Ft5 831
    • Ft7 637
    • Ft9 721
    • Ft3 277
    • Ft3 643
    • Ft3 785
    • Ft3 277
    • Ft4 736
    • Ft5 465
    • Ft26 981
    • Ft10 207
    • Ft5 465
    • Ft5 102
    • Ft2 548
    • Ft2 914
    • Ft3 277
    • Ft5 465