Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(269)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(269)
    • 5 Star(261)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Praktyczny klucz do dokręcania śrub z kluczem, stosowany w wielu pilotach radiowych do modeli i urządzeń laboratoryjnych. Testowanie działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Szybka dostawa, zamówiona 29 sierpnia, dostarczona w Wielkiej Brytanii 7 września 2021. Podstawowe proste narzędzie, które kupiłem, aby utrzymać moje przełączniki napięty, ponieważ wydaje się, że działają same. Użyte dziś rano na moim Radiomaster TX12 i Flysky i6x, wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Jest to właściwe narzędzie do instalowania przełączników, tj. W moim nadajniku lub innych. Przesyłka z Banggood do mojego domu znowu była bez problemów, więc lubię zamawiać tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Nierozkładne narzędzie, zalecam usunąć przed gumowym przełącznikiem pokrywa, w przeciwnym razie nawet z lekkim skrętem bocznym tego samego ryzyka, aby je złamać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    tranis X9D Plus に使用可能。スティック調整のケース解放時に非常に便利な工具。カラーネジも傷つけずしっかり締め付けできる。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Idealnie, to pasuje do mojego Specrum DX6i i Spektrum DX7 Bardzo łatwy w użyciu..! Wielkie dzięki sprzedawcy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2017

    This spanner seems well made and is easy to use, however is unsuitable for the Futaba 10J I purchased it for, as the switch locking nuts are cone shaped and this spanner is to big to grab the slots in the locknuts. The internal diameter of this spanner is 6mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2017

    No longer using needle nose pliers:) This tool is perfect to tighten or loosen the nut on the switches.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2018

    Excellent. Very useful. I would recommend that tool.thank you banggood .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2017

    If you use anodised nuts on your radio, this is a must have, even conventional chrome cone nuts are easy to damage when trying to use screwdrivers or pliers. This makes it so simple to remove and properly tighten, every toolbox needs one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$27.72
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$29.89
    • US$38.10
    • US$31.17
    • US$21.78
    • US$21.93
    • US$9.19
    • US$162.99
    • US$103.49
    • US$21.59
    • US$42.99
    • US$209.99
    • US$17.99
    • US$16.99
    • US$14.99