Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Produkt jest dobry, bardzo dobry, szczerze mówiąc, myślę, że będzie lepiej, jeśli dodadzą jeszcze jeden kontroler, ale produkt jest dobry, ale nie podoba mi się szybkość dostawy, potrzeba od 3 do 4 tygodni, aby otrzymać produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Niezły zamek, jeszcze go nie zainstalowałem. Wrócę z więcej informacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo dobra budowa!!! To przyszło bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Bardzo ładny produkt 👍👍👍👍 Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    To był mój drugi zakup tego urządzenia na inne moje drzwi. Cieszy mnie to, że mój pierwszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Jest łatwy do płaszczenia i dopasowania do drzwi, być może z małą modyfikacją do powierzchni, aby osiągnąć ten sam poziom.Wydaje się bezpieczny w użyciu i nie ma problemu z odbieraniem sygnału.Instrukcja może być lepsza przynajmniej do części, która wyjaśnia, jak uruchomić kopię zapasową. Obwód, gdy główny nie odpowiada

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Podoba mi się, dobrej jakości oryginał, baterie nie dostarczane z akceptacją baterii 12 V, dziękuję Bangood za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Poród był zbyt szybki, prosto pod moje drzwi i żadnych komplikacji. Nie próbowałam jeszcze produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dostawa była bardzo szybka, prosto pod moje drzwi i bez komplikacji. Nie próbowałam jeszcze produktu, nie jestem w Europie w tej chwili, ale wrócę z komentarzem, jak go zainstaluję. Wszystko gra, jak na razie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dzięki za wysyłkę, dostawę i produkt jest wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 238
    • Ft22 012
    • Ft4 356
    • Ft1 812
    • Ft7 230
    • Ft10 536
    • Ft3 265
    • Ft7 988
    • Ft83 969
    • Ft20 609
    • Ft27 358
    • Ft20 754
    • Ft34 158
    • Ft32 296
    • Ft5 240
    • Ft6 535
    • Ft34 108
    • Ft30 016