Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(264)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(264)
    • 5 Star(251)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Właśnie kupiłem nowe opony do wltoys 124019. Pasują idealnie do siebie. Niestety nie mogę ich jeszcze uruchomić ponieważ silnik się zepsuł, ale Banggood radzi sobie z tym bardzo dobrze i wkrótce otrzymam nowy silnik. Te opony naprawdę wyglądają nieziemsko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Opony te oferują dużą przyczepność, długowieczność i wytrzymują prędkość powyżej 50 MPH (80 KPH). Kupiłem zestaw dla każdego z moich samochodów RC i ciężarówek, które potrzebowały aktualizacji. Świetny do jazdy w terenie i w terenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Pasuje idealnie do wltoysów 124018 Guma jest dobra i miękka Ale moim zdaniem jest trochę drogi Przesyłka do Republiki Czeskiej wynosi około 14 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Świetna jakość za cenę. Uwaga - jeśli dopasowuje się do WLTOYS 144001 z ulepszonymi metalowymi przednimi miseczkami &, znajduje wewnętrzne śruby koralikowe, tak aby koła nie obracały się prawidłowo. Z tyłu bez problemów.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Doskonały produkt. Trochę mniejsze od tych oryginalnych z SG1601 / hbx 16889, ale naprawdę fajny design i perfekcyjna przyczepność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Passar perfekt på wltoys 144001. Mycket bättre grepp än skitdäcken som sitter på orginal och coolare utseende på bilen. Leveransen gick på under 10 dagar så bra jobbat som vanligt av Bangood 👏👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo ładne koła i opony do mojego WLToys 124019. Centrum piasta koła wymaga grubości nakrętki hex 12mm, aby siedzieć prosto. Zamówiłem aluminiowe nakrętki o grubości 5 mm, aby zastąpić plastikowe, a ja musiałem złożyć wystające zakładki na nakrętce, aby prawidłowo zainstalować te koła. Ponadto, wszystkie koła mają niektóre złe listwy bramy, które nie są przycięte. Musiałem je odciąć, żeby zapobiec dziurze w oponach. Opony mają lepszą przyczepność niż 124019 opon. Teraz lepiej działa na trawie i ziemi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobrej jakości opony, które pasują do moich 144001 idealnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Te opony są doskonałe dla Wltoysów 144001, 12mm hex, średnia twardość, solidny brzeg, wielki uchwyt, trawa & brud. Szerszy od akcji, ale nie większy, wygląda dobrze i kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Doskonałe opony dla 124018.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft11 731
    • Ft11 796
    • Ft7 568
    • Ft26 546
    • Ft3 402
    • Ft9 459
    • Ft8 519
    • Ft4 540
    • Ft10 174
    • Ft11 141
    • Ft980
    • Ft5 667
    • Ft65 225
    • Ft4 916
    • Ft4 258
    • Ft31 790
    • Ft11 921