Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(218)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Właśnie kupiłem nowe opony do wltoys 124019. Pasują idealnie do siebie. Niestety nie mogę ich jeszcze uruchomić ponieważ silnik się zepsuł, ale Banggood radzi sobie z tym bardzo dobrze i wkrótce otrzymam nowy silnik. Te opony naprawdę wyglądają nieziemsko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Opony te oferują dużą przyczepność, długowieczność i wytrzymują prędkość powyżej 50 MPH (80 KPH). Kupiłem zestaw dla każdego z moich samochodów RC i ciężarówek, które potrzebowały aktualizacji. Świetny do jazdy w terenie i w terenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Pasuje idealnie do wltoysów 124018 Guma jest dobra i miękka Ale moim zdaniem jest trochę drogi Przesyłka do Republiki Czeskiej wynosi około 14 dni

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Świetna jakość za cenę. Uwaga - jeśli dopasowuje się do WLTOYS 144001 z ulepszonymi metalowymi przednimi miseczkami &, znajduje wewnętrzne śruby koralikowe, tak aby koła nie obracały się prawidłowo. Z tyłu bez problemów.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Doskonały produkt. Trochę mniejsze od tych oryginalnych z SG1601 / hbx 16889, ale naprawdę fajny design i perfekcyjna przyczepność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Passar perfekt på wltoys 144001. Mycket bättre grepp än skitdäcken som sitter på orginal och coolare utseende på bilen. Leveransen gick på under 10 dagar så bra jobbat som vanligt av Bangood 👏👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Te opony są doskonałe dla Wltoysów 144001, 12mm hex, średnia twardość, solidny brzeg, wielki uchwyt, trawa & brud. Szerszy od akcji, ale nie większy, wygląda dobrze i kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Naprawdę dobrej jakości koła n opony dobrze pod wrażeniem ładne koła zamka bieżnika ładny design i głęboki hex siedzi całe hex nie chwieje się idealnie w każdy sposób n cena dobra, ale u można dostać tylko wat w Wybierz 2 koła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobre opony do HBX 1689/SG1602 i tak dalej. Bardzo chwytliwe! Wygląd jest super! Przyspieszenie i zakręty przewróci samochód jeszcze mocniej, ponieważ zwiększają przyczepność tak bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wygląda i radzi sobie świetnie. Czas pokaże, jak dobrze się trzymają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 958
    • Ft11 468
    • Ft11 532
    • Ft3 522
    • Ft4 483
    • Ft7 027
    • Ft26 913
    • Ft4 806
    • Ft3 326
    • Ft9 248
    • Ft11 532
    • Ft9 289
    • Ft3 201
    • Ft2 528
    • Ft4 806
    • Ft5 765
    • Ft11 917
    • Ft15 698