Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(367)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(367)
    • 5 Star(349)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2022

    Way to small for the Rustler I ordered for they are for 1:12/1:14 scale for sure but seem like alright tire! oddly small though.Took a bit to get to me but was like 2 weeks so not bad really from China.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Właśnie kupiłem nowe opony do wltoys 124019. Pasują idealnie do siebie. Niestety nie mogę ich jeszcze uruchomić ponieważ silnik się zepsuł, ale Banggood radzi sobie z tym bardzo dobrze i wkrótce otrzymam nowy silnik. Te opony naprawdę wyglądają nieziemsko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Opony te oferują dużą przyczepność, długowieczność i wytrzymują prędkość powyżej 50 MPH (80 KPH). Kupiłem zestaw dla każdego z moich samochodów RC i ciężarówek, które potrzebowały aktualizacji. Świetny do jazdy w terenie i w terenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Czuje się bardzo chwytliwy i ma również wkładki piankowe. Kupiłem go dla Wltoys 104019. Są nieco szersze od oryginału, ale mają lepszą jakość. Jestem za zamówieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo ładne koła i opony do mojego WLToys 124019. Centrum piasta koła wymaga grubości nakrętki hex 12mm, aby siedzieć prosto. Zamówiłem aluminiowe nakrętki o grubości 5 mm, aby zastąpić plastikowe, a ja musiałem złożyć wystające zakładki na nakrętce, aby prawidłowo zainstalować te koła. Ponadto, wszystkie koła mają niektóre złe listwy bramy, które nie są przycięte. Musiałem je odciąć, żeby zapobiec dziurze w oponach. Opony mają lepszą przyczepność niż 124019 opon. Teraz lepiej działa na trawie i ziemi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Koła wyglądają dobrze, trochę grubsze i większe niż oryginały wyglądają bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Świetny zamiennik dla mojego SG1602.. Pasuje idealnie. Trochę mały i nie tak szeroki jak magazynowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Buenos neumáticos, muchísimo mejores que los que trae de serie. El coche se agarra mucho mas i no se desgastan tan rapido, se acoplan perfectamente a mi wltoys 124018. Un pelin caros los 4 pero bueno...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobrej jakości opony, które pasują do moich 144001 idealnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo ladna bryka. Są dobre dla mojego 124017

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.79
    • US$35.99
    • US$10.99
    • US$10.38
    • US$33.99
    • US$13.85
    • US$31.04
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$21.93
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$17.09
    • US$1.99
    • US$13.85
    • US$15.00