Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    I bought this kit to use as a spare parts donor for my Remo Hobby 1635. All parts seem to be in the box, the instruction manual is also provided. The body sports the new S-truck paint job and it looks great! The kit is based on the brushed version, so there is no metal chassis brace and the main driveshaft is plastic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Wszystkie zestawy były tam.... 10/10 zbrudzonego plastiku do innych, że łuk z podwozia.. Tylko upadek mam 2435 biegach bez pędzli naprawdę gorący, więc potrzebuję 2440

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Kupiłem zestaw i wrzuciłem w niego bezszczotkowy zestaw. I trzeba do tego nieźle wykorzystać. Przedłużono koła, nową oponę, nowy korpus, metalowy wał napędowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Jeszcze go nie zmontowałem, ale jakość jest imponująca. Za swoją cenę, zestaw jest absolutnie niesamowity. Nie mogę się doczekać, aż przyjedzie motor/ESC, żeby się z nim tak dobrze bawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Paczka jest w dobrym stanie. Świetna cena za zestaw. Ciało i opony wyglądają świetnie, to powinno działać ładnie z prześcigniętego zestawu z 2435/4600kv & 35amp RSG. Wyśle nowe informacje, gdy zostanie zbudowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Wspaniały tydzień, budowa była wystarczająco łatwa i zajęła krótki czas. Jedna z moich filiżanek nie była gwintowana, więc musiałem kupić zapasowe i zmieścić. Ja mam komplet bez szczotek w moim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Super szybka dostawa, dobry stan. Szacunek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    nagyon jó

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Kocham ten mały samochód, rozbił go o kilka krawężników i jeszcze nic nie zepsułem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Tak jak się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 756
    • Ft19 413
    • Ft16 689
    • Ft62 437
    • Ft27 393
    • Ft17 836
    • Ft30 167
    • Ft29 400
    • Ft14 650
    • Ft27 074
    • Ft32 439
    • Ft3 182
    • Ft16 243
    • Ft21 022
    • Ft14 498
    • Ft47 143
    • Ft24 526
    • Ft17 199