Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Urządzenie działa dobrze, ale nie wszystkie porty są szybkie. Testowałem z corsair USB o mocy 170MB odczytu (pierwsze zdjęcie) i wyniki, które uzyskałem podczas korzystania z niego na piaście były około 160MB dla pierwszego portu piasta, który jest w pobliżu przewodu wejściowego (obraz 2) i 40MB lub mniej dla reszty Sześć wejść do piasta. Kup to dla wygody, ale wejścia piasta nie są szybkie. Należy pamiętać, że podczas badań kij testowy był jedynym urządzeniem podłączonym na piaście, a pozostałe sześć portów jest pustych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Będzie to dobrze działać przy obciążeniu 1A powyżej pojemności wyjściowej komputera, jeśli masz dodatkowe zasilanie. Byłem w stanie uruchomić 3 HD, a czwarty nie mógł się obrócić. Całkowity pobór mocy wynosił około 25w głównie z portu USb komputera. Dostarczone zasilanie daje jedynie 5v 1a. Był w stanie połączyć się i odczytać trzy dyski jednocześnie prędkość połączenia była ok dla zewnętrznego dysku twardego. Ale ze wszystkich 3 połączonych odtwarzanie wideo nie było świetne, ale było odpowiednie. Prędkość odczytu i zapisu portu usb nie została zaburzona. Na komputerach z szybszymi portami usb tam może zwiększyć prędkość lub nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    /Pakiet otwarto. Wszystkie artykuły są obecne na stronie internetowej. Z końcem roku pracownicy poczty (Colisimo) otwierają paczki, tuż przed umieszczeniem ich w skrzynce pocztowej odbiorcy. Tym razem mi się poszczęściło. Dobra jakość materiału. Polecam ten artykuł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jest to ładny ośrodek, używać go przez drugi dzień z 1A mocy. Teraz mogę użyć więcej urządzeń, które potrzebują bezpośredniej mocy USB. Kiedyś widziałem jakieś urządzenie USB, jak mój interfejs nagrywania audio, nawet moje słuchawki USB i wzmacniacz USB nagle odłączone z powodu dużego zużycia energii, teraz nie widzę żadnych odłączonych. Jedyne, co się cofa to to, że sprawa jest lekka i cienka. Szkoda, że nie jest bardziej wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    He arrived quickly. Proper packaging, flawless product. It works properly. Gyorsan megérkezett. Megfelelő csomagolás, hibátlan termék. Megfelelően működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    12/01/2022

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    very useful, as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Wygląda jak używany, ale działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Satysfakcja! Polecam sprzedawcę „Banggood"! 5*****!! Pozdrawiam, Zygfryd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$13.19
    • US$21.99
    • US$15.39
    • US$33.99
    • US$74.99
    • US$37.39
    • US$18.69
    • US$27.49
    • US$41.99
    • US$87.99
    • US$69.99
    • US$52.79
    • US$159.99
    • US$17.99
    • US$43.99
    • US$27.99
    • US$56.99