Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Urządzenie działa dobrze, ale nie wszystkie porty są szybkie. Testowałem z corsair USB o mocy 170MB odczytu (pierwsze zdjęcie) i wyniki, które uzyskałem podczas korzystania z niego na piaście były około 160MB dla pierwszego portu piasta, który jest w pobliżu przewodu wejściowego (obraz 2) i 40MB lub mniej dla reszty Sześć wejść do piasta. Kup to dla wygody, ale wejścia piasta nie są szybkie. Należy pamiętać, że podczas badań kij testowy był jedynym urządzeniem podłączonym na piaście, a pozostałe sześć portów jest pustych

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Będzie to dobrze działać przy obciążeniu 1A powyżej pojemności wyjściowej komputera, jeśli masz dodatkowe zasilanie. Byłem w stanie uruchomić 3 HD, a czwarty nie mógł się obrócić. Całkowity pobór mocy wynosił około 25w głównie z portu USb komputera. Dostarczone zasilanie daje jedynie 5v 1a. Był w stanie połączyć się i odczytać trzy dyski jednocześnie prędkość połączenia była ok dla zewnętrznego dysku twardego. Ale ze wszystkich 3 połączonych odtwarzanie wideo nie było świetne, ale było odpowiednie. Prędkość odczytu i zapisu portu usb nie została zaburzona. Na komputerach z szybszymi portami usb tam może zwiększyć prędkość lub nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Jest to ładny ośrodek, używać go przez drugi dzień z 1A mocy. Teraz mogę użyć więcej urządzeń, które potrzebują bezpośredniej mocy USB. Kiedyś widziałem jakieś urządzenie USB, jak mój interfejs nagrywania audio, nawet moje słuchawki USB i wzmacniacz USB nagle odłączone z powodu dużego zużycia energii, teraz nie widzę żadnych odłączonych. Jedyne, co się cofa to to, że sprawa jest lekka i cienka. Szkoda, że nie jest bardziej wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    He arrived quickly. Proper packaging, flawless product. It works properly. Gyorsan megérkezett. Megfelelő csomagolás, hibátlan termék. Megfelelően működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Dobra robota!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Wygląda jak używany, ale działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Satysfakcja! Polecam sprzedawcę „Banggood"! 5*****!! Pozdrawiam, Zygfryd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przybył przed idealnym oczekiwanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To nie było dla mnie, moja wina... Źle zrozumiałem informacje: potrzebowałem centrum z oddzielną żywieniem, by wesprzeć większy ładunek energii. 0,50 ma to proste NIE wystarczy obsługiwać więcej niż jeden hd usB. BTW, sam produkt jest doskonały, można włączyć/wyłączyć wiele urządzeń usb, ale przed zakupem, PROSZĘ dokładnie przeczytać informacje, Należy również pamiętać, że doskonałe urządzenie pomocy Bangood może pomóc Ci iść „w dobrą stronę" z wysokiej miłej i kompetentnej osoby.... Dzięki Bangood z (dużo impulsywnych...) zadowolony użytkownik :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Produkt działa dobrze, dostawa pozostawia pewne wymagania, paczka nie została dostarczona do mieszkania, ale jechałem 60 km do recepcji po drugiej stronie miasta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 214
    • Ft5 373
    • Ft51 452
    • Ft14 203
    • Ft2 683
    • Ft6 912
    • Ft7 291
    • Ft6 909
    • Ft9 306
    • Ft69 814
    • Ft26 594
    • Ft34 905
    • Ft2 989
    • Ft3 654
    • Ft11 965
    • Ft7 976
    • Ft53 191
    • Ft3 604